Uke 8

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 22. februar

Chelsea-keeper Petr Cech er lei av benketilværelsen i London-klubben, og Liverpool står klare med sjekkheftet for å overtale burvokteren nordover. 32-åringen kan skifte klubb til sommeren.
Daily Mail

Fredag 20.februar

Liverpool skal ha planlagt å prøve å hente Luiz Adriano (27) i januar, da hans kontrakt med Shakhtar Donetsk går ut. Arsenal og Juventus skal imidlertid ha vist interesse og Liverpool vurderer nå å prøve å gjøre en rask handel for å kunne sikre seg brasilianeren. Prislappen ventes å være £7,5M.
Metro

Torsdag 19.februar
 

Brendan Rodgers vil forsøke å hente Ciro Immobile fra Borussia Dortmund i sommer. Italieneren har slitt i Bundesliga etter overgangen fra Torino sist sommer. 24-åringen har gjort sju mål på 21 kamper for Jürgen Klopps mannskap. Dortmund vil trolig selge italieneren for mindre enn de £15M de ga sist sommer. Immobile var en kar Rodgers forsøkte å hente før denne sesongen, og han vil gjøre et nytt forsøk når transfervinduet åpner til sommeren.
Bild

Den store spissen Andre-Pierre Gignac(29) skal være ønsket av Liverpool og Manchester United. Hans klubb Marseille har på sin side linket opp Fernando Llorente(29) hos Juventus som en mulig erstatter.
Daily Express

Rapporter i Italia hevder at Miralem Pjanic ikke foretrekker en overgang til Liverpool, men at Manchester United kan være mer aktuelle. Det legges imidlertid til at dersom de røde fra Anfield kommer inn blant topp fire i ligaen og får spille Champions League, kan situasjonen forandre seg.
Daily Express

Agenten til Ezequiel Lavezzi, som har vært linket til Liverpool, sier at dersom den argentinske angriperen skulle forlate PSG vil det bli tilbake til sin gamle klubb Napoli.
Radio Kiss Kiss

Onsdag 18. februar


Liverpool har tidligere vært linket til Mauro Icardi, som Inter kjøpte fra Sampdoria før sesongen. Spekulasjonene blir trolig ikke mindre etter at den argentinske angriperen uttalte: "Hvis ryktene om Liverpool er virkelige, da vil jeg være beæret, siden det er en stor klubb. Jeg er imidlertid allerede hos et stort lag hvor jeg kan vinne noe viktig".
Calcio Mercato 

Danilo er en annen spiller som har vært satt i forbindelse med Anfield de siste dagene. Ifølge en portugisisk avis har Juventus også vist interesse, i tillegg til Liverpool og Real Madrid. Backen har en salgsklausul på £38,6M, men det antas at budrunden vil starte på om lag £15M.
A Bola

Tirsdag 17. februar


Arsenal, Tottenham og Liverpool kjemper om det 18 år gamle ghanesiske stortalentet Godfred Donsah. Midtbanespilleren til Cagliari har imponert i Serie A etter at Gianfranco Zola tok over det sportslige ansvaret i klubben.
Sky Sport Italia

Bologna planlegger et nytt forsøk på å sikre seg Fabio Borini til sommeren, etter at de ikke lykkes med et fremstøt for å få fatt i Liverpool-angriperen i januar.
Daily Express

Real Sociedad ønsker å kjøpe Tiago Ilori fra Liverpool til sommeren. 21-åringen kom til Liverpool fra Sporting Lisboa i 2013, men har stort sett vært utlånt siden det. Han spilte for Granada i La Liga forrige sesong, og spiller for Bordeaux i den franske ligaen denne sesongen. Liverpool er villige til å selge portugiseren etter denne sesongen, etter interesse fra David Moyes i Sociedad.
AS

Manchester United er i ferd med å vinne drakampen med Liverpool om Drew Lewis, etter å ha tilbudt Southport-talentet prøvespill. 19-åringen har gjort hele 38 mål for Southports reservelag denne sesongen.
Express

Miralem Pjanic (24) har vært satt i forbindelse med Liverpool, ikke minst etter at Brendan Rodgers ble observert i Roma forrige uke. De røde skal være beredt til å sette ny transferrekord med et bud på £37M for den bosniske midtbanespilleren, i tillegg til å gjøre ham til klubbens best betalte spiller med £160.000 i uka.
Daily Mirror

Liverpool skal være en av klubbene som er interessert i Pedro hos Barcelona. 27-åringen har nå tilsynelatende åpnet døra på gløtt vekk fra et Camp Nou, hvor han får begrenset med spilletid. "Sannheten er at det er vanskelig for de av oss som ikke får spille så mye, men når jeg er med gir jeg det jeg har."
Sport

Liverpool er favoritt i kamp med Everton, Newcastle og Borussia Dortmund om å sikre seg Andre Ayew på Bosman til sommeren. Vingen til Marseille var en av lagets beste da Ghana nylig nådde finalen i det afrikanske mesterskapet.
Express

Samtaler om en ny kontrakt for Glen Johnson har brutt sammen, som igjen har medført at Liverpool har blitt linket til backer som Danilo og Arbeloa.
Metro

Mandag 16. februar

Paulo Dybala er på vei vekk fra Palermo, røper klubbpresidenten. Kontraktsforhandlingene med 21-åringen har stoppet opp, og nå venter storklubben i kø for spissen. Liverpool er blant dem som følger situasjonen.
Daily Express

Liverpool skal være i førersetet til å sikre seg Danilo fra Porto, til tross for at Real Madrid også er interessert. Høyrebacken har en salgsklausul på £38,6M, men Liverpool tror de kan sikre seg spilleren for £28M.
Marca

Ryktebørs sist uke - preget av at Brendan Rodgers var i Roma!