Uke 9

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 1. mars

Liverpool fortsetter å speide på Braga-talentet Danilo Barbosa. I går hadde Anfield-klubben representanter på tribunene da Braga møtte Rio Ave, på det som var den brasilianske U20-landslagsspillerens bursdag. Midtbanespilleren kom til den portugisiske klubben fra Vasco da Gama sist sommer.
O Jogo

James Milner må ta et betydelig lønnskutt om han ønsker å bli Liverpool-spiller til sommeren. 29-åringen har en ukelønn på £120,000 i Manchester City, men er Bosman-spiller etter denne sesongen. Samtaler med Liverpool er kommet langt, og Brendan Rodgers ønsker å knytte Milner til sin tropp foran neste sesong, men Anfield-klubben har gjort det klart at de ikke vil bryte med sin lønnsstruktur for å sikre seg den tidligere Leeds, Newcastle og Aston Villa-spilleren.
Express

Liverpool har bedt Real Madrid om en oppdatering angående situasjonen til 24 år gamle Asier Illaramendi, men vil få konkurranse om spillerens signatur fra hans tidligere klubb, Real Sociedad. Den defensive midtbanespilleren vil trolig forlate Santiago Bernabeu til sommeren.
Sunday People

Manchester City akter å gi Liverpool kamp om Danny Ings, for å få flere "hjemmeavlede" spillere i troppen, og har tatt kontakt med 22-åringens representanter.
Daily Mail

Stevan Jovetic vil forlate Manchester City i sommer etter å ha blitt vraket fra Manuel Pellegrinis Champions League-tropp, etter at Wilfried Bony kom til klubben. Nå akter Liverpool å gi 25-åringen en sjanse til å bli værende i Premier League. Inter Milan og Juventus ønsker seg også den tidligere Fiorentina-angriperen. Liverpool har prøvd å kjøpe Jovetic to ganger tidligere, uten å lykkes.
Mirror

Arsenal og Liverpool har forhørt seg om Godfred Donsah, sier ghaneserens agent. Tottenham og Manchester City følger også den 18 år gamle midtbanespilleren til Cagliari, som også kan operere som høyreback. - Manchester City, Liverpool, Tottenham og Arsenal har alle kommet med offisielle henvendelser. Ennå speider de bare på ham. Det er ingenting konkret, sier agent Oliver Arthur.
Sunday People

Lørdag 28. februar

Liverpool og Besiktas kjemper om underskriften til tidligere Manchester United-forsvarer Nemanja Vidic hos Inter Milan. 33-åringen flyttet til San Siro i sommer, men virker ikke å ha noen fremtid i Serie A-klubben.
Daily Express

Everton, Liverpool og Newcastle kjemper alle om Monaco-forsvareren Yarouba Cissako. Den unge høyrebacken er for øyeblikket utlånt til SV Zulte Waregem i den belgiske ligaen, der 20-åringen står bokført med åtte målgivende pasninger og ett mål på 28 kamper denne sesongen.
RMC

Fredag 27. februar

Javier Pastore har vært linket til Anfield, men nå tyder det meste på at argentineren vil skrive under på en forlengelse med Paris Saint-Germain. Liverpool og Manchester City var blant klubbene som ønsket å hente 25-åringen for en billig penge.
talkSPORT

19 år gamle Jordon Ibe er tilbudt en ny femårskontrakt av Liverpool, og vil i henhold til den nye avtalen få mer enn fire ganger så mye i lønn som de £6,000 i uken han mottar nå. Den nye femårskontrakten innebærer en ukelønn på £25,000.
Daily Mirror

Liverpool-manager Brendan Rodgers har satt Atletico Madrid-stjernen Arda Turan øverst på sin ønskelista til sommeren. Anfield-klubben vurderer å legge inn et bud på £25.6M for å hente 28-åringen til Merseyside.
Express

Torsdag 26. februar

Lucas Vázquez er en Liverpool følger nøye med på. 23-åringen spiller for tiden i Espanyol, men er på utlån fra Real Madrid. Espanyol har imidlertid en kjøpsklausul som gjør det mulig å signere ham permanent for tre millioner euro. Idéen nå er å gjøre det, for så å selge kantspilleren for en mye høyere sum. Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti har samtidig uttalt at han ønsker å benytte seg av Lucas neste sesong, så det forventes en drakamp om spanjolen.
Marca

Liverpool følger med på situasjonen til den defensive midtbanespilleren Asier Illarramendi i Real Madrid. Anfield-klubben akter å ta opp kampen med Athletic Bilbao og Real Sociedad som 24-åringens signatur.
El Confidencial

Onsdag 25. februar

Liverpool vil forsøke å kapre Barcelona-back Adriano foran snuten til Roma, som er villige til å legge ni millioner euro på bordet for brassen.
La Gazzetta dello Sport

Danilo har avslått et forslag om forlengelse i Porto, og utenlandske klubber følger situasjonen nøye. 23-åringen kan være en mulig Glen Johnson-erstatter i sommer, men både Manchester United og Real Madrid ønsker også å signere ham.
Mirror

Liverpool har sendt speidere for å følge tre unge Ajax-talenter, inkludert Nederlands U17-ving Abdelhak Nouri. Liverpool-speidere var tilstede på De Toekomst treningsbane i Amsterdam under UEFA Youth League-kampen mellom Ajax og Roma, som italienerne vant på straffespark. Nouri er Liverpools hovedmål, men Anfield-klubben er også interessert i den 17 år gamle tsjekkiske spissen Vaclav Cerny og den 18 år gamle midtbanespilleren Zakaria El Azzouzi.
Ajaxshowtime.com

Liverpool-linkede Ezequiel Lavezzi nærmer seg en sommerovergang til Inter Milan. 29-åringens agent, Alejandro Mazzoni, har reist til Milano for å holde samtaler med Inter denne uken.
Calciomercato

Liverpool er favoritter til å sikre seg Lyons playmaker Yoann Gourcuff, ifølge spillerens agent. 28-åringens kontrakt løper ut etter denne sesongen. - Flere utenlandske klubber har vært ute etter Yoann. Nå er det Liverpool, sier agent Didier Poulmaire.
SportMediaset

Liverpool vurderer Sami Khedira som erstatter for Steven Gerrard. Khedira kan allerede nå begynne samtaler med utenlandske klubber, da hans kontrakt med Real Madrid løper ut til sommeren.
SportBild

Tirsdag 24. februar

Danny Ings ønsker å bli helrød ved sesongslutt. Til tross for at han så på forholdene med Real Sociedad-sjef David Moyes i Spania tidligere i måneden, kommer 22-åringen til Merseyside i sommer.
Mirror

Rødtrøyene ønsker å hente Rafa Silva (21) fra portugisiske Braga til sommeren. Men de kan vente seg knallhard kamp av Louis van Gaal og Manchester United, som har sendt speidere til Portugal for å se nærmere på ham. Silva anses å være verdt 5,5 millioner pund.
Express

Brendan Rodgers sitt fremste transfermål til sommeren er Juventus-spissen Alvaro Morata. Spanjolen kom til Torino-klubben fra Real Madrid sist sommer, men har kun gjort seks mål for Juventus. Både Liverpool og Arsenal er interesserte i å hente spissen til Premier League.
Fichajes.net

Mandag 23. februar

Jordon Ibe imponerte Brendan Rodgers nok på utlån i Derby til at han ble tilbakekalt allerede et halvt år tidligere enn planlagt. Etter å ha spilt i alle Liverpools ligakamper etter returen, samt herjet langs høyrekanten i Europaligaen, skal tenåringen nå binde seg til Anfield for årene som kommer.
Goal

Sjekk Ryktebørsen for sist uke her!