Unggutter fra start

Flere unggutter og reservekeeper Adam Bogdan vil starte kveldens kamp mot Bournemouth.

Ungguttene Connor Randall og Cameron Brannagan kommer til å starte kveldens kamp mot Bournemouth, melder Paul Joyce i Express. Det går også mot startplass for 22 år gamle Joao Teixeira og reservemålvakt Adam Bogdan.

 

Connor Randall (20)

– Scouseren er en solid lagspiller som aldri har vært høyt oppe på listene til de en antar vil komme igjennom nåløyet og inn på førstelaget til Liverpool. Nå hadde nok Jamie Carragher også en og annen foran seg på en slik «liste» i sin tid og Randall virker å ha en mentalitet som vil kunne håndtere å bli kastet innpå foran et godt besatt Anfield. Han kan både spille midtstopper og høyreback, og dårlig dekning på backene er en faktor i at han kan være aktuell dersom manageren velger å hvile Nathaniel Clyne eller Alberto Moreno. Har bra fart og fysikk, men hans temperament er nok trolig først og fremst det som kan friste Klopp til å benytte ham.


 

Cameron Brannagan (19)

– Har spilt mye sammen med Jordan Rossiter, og har mye av de samme kvalitetene som en disiplinert og pasningssikker sentral midtbanespiller, men med en nok noe mer offensiv i legning. Har vært etter Jordan i «køen» men når scouseren nå er skadet er mannen fra Manchester mer i bildet, også etter at han skrev under en ny kontrakt med LFC denne uka. Kom inn for nettopp Rossiter mot Bordeaux i høst og gjorde det bra de minuttene han spilte.

 

 

Joao Teixeira (22)

– En kreativ portugiser som mange supportere gjerne ser får en sjanse til, etter at han spilte sin foreløpig eneste kamp for førstelaget som innbytter mot Fulham for over halvannet år siden. Har siden hatt et vellykket utlån til Brighton, men 22 år gammel begynner timeglasset å bli fullt for ham. En offensiv midtbanespiller som for eksempel kunne vikariert for Philippe Coutinho hvis Klopp ønsker å hvile sin playmaker.