Usikker på smerteterskelen til Sturridge

Jürgen Klopp uttalte under dagens pressekonferanse at Daniel Sturridge må lære seg forskjellen på «alvorlig smerte» og «vanlig smerte».

Liverpool-manageren er veldig usikker på om Sturridge er aktuell for kampen mot Swansea på søndag eller ikke.

– Jeg vet sant å si ikke, svarte han under ettermiddagens pressekonferanse på Melwood på spørsmål om Sturridge har en sjanse til å rekke søndagens kamp.

Sturridge har fortsatt til gode å spille en kamp under Klopps ledelse.

– Vi må akseptere situasjonen. Han har vært ofte skadet de siste månedene, kanskje de siste årene. Dersom det ikke var en spiller med Daniels kvaliteter ville ikke noen ofre det en tanke, sa Klopp.

– Han må lære seg hva som er alvorlig smerte og hva som bare er vanlig smerte. Men alle ønsker ham selvsagt tilbake på laget.

– Treningen han var med på var på det intensitetsnivået den bør være på. Vi måtte foreta en undersøkelse av skaden, og nå kan vi slå fast at den ikke er alvorlig, men han kan likevel ikke trene slik han gjorde før skaden oppstod.

– Dette er helt normalt etter et langt skadeopphold. I løpet av det siste året har han vært gjennom en operasjon, og han har hatt en veldig langt periode der han ikke har trent. Han har spilt bare tre kamper. Nå må vi være tålmodige med ham. Jeg er lei meg, men slik er situasjonen.

LES OGSÅ: Skaden til Daniel Sturridge er ikke alvorlig