Utlånsspillere i aksjon

Andre Wisdom spilte hele kampen for West Bromwich, mens Sebastian Coates og Oussama Assaidi begge kom inn som innbyttere i gårsdagens PL-runde.

Vi får ta selvkritikk for at dette ikke er nevnt tidligere, men nesten alt har handlet om Steven Gerrard det siste døgnet.

I torsdagens Premier League-runde spilte Andre Wisdom 90 minutter da West Bromwich tok et sterkt bortepoeng mot West Ham, og ligger dermed like over streken på en 17. plass i Premier League, med 18 poeng på 20 kamper. Wisdom har nå fått ny sjef, etter at Tony Pulis nå har tatt over fra sparkede Alan Irvine.

Stoke tok i mot Manchester United på Britannia Stadium, og tok tidlig ledelsen. Falcao utlignet i det 26. minutt til det som ble sluttresultatet. Oussama Assaidi kom inn etter 81 minutter, og fikk en brukbar mulighet helt mot slutten. Han endte i en posisjon hvor han scoret to flotte mål forrige sesong, men denne gang ville det seg ikke med avslutningen, som ble for løs.

Sunderland spilte borte mot Manchester City, og hentet inn 2-0 til 2-2, før en Frank Lampard-scoring sørget for hjemmeseier. Sebastian Coates kom inn for Santiago Vergini 12 minutter før full tid. Det kom ingen flere scoringer i kampen etter det.