Utleid trekløver avsluttet påsken med seier

Danny Ward, Lloyd Jones og Kevin Stewart kunne alle juble for tre poeng for sine utlånsklubber.

Kevin Stewart (bildet) spilte hele kampen på midtbanen da Burton slo Wycombe 1-0 hjemme i League Two i ettermiddag. 21-åringens klubb topper divisjonen med 81 poeng på 41 kamper.

For samme klubb spiller Jack Dunn (20), men angriperen var ikke med i troppen til Wycombe-kampen.

Accrington Stanley kniver på nedre havldel i League Two, men med ettermiddagens 3-1-seier hjemme mot Carlisle tok laget et langt steg mot fornyet kontrakt. Liverpool-utleide Lloyd Jones (19) spilte hele kampen for hjemmelaget, som scoret de tre første målene og hadde full kontroll på de tre poengene.

Saken fortsetter under bildet.

VANT: Lloyd Jones spilte 90 minutter for Accrington Stanley.

Morecambe snudde og vant borte mot Bury med Danny Ward (21) mellom stengene. Keeperen måtte plukke ballen ut av nettet etter 17 minutter, men kunne se lagkameratene snu oppgjøret med to sene scoringer. Morecambe ligger midt på tabellen i League Two med 54 poeng, fire foran Accrington.

I League One var Jordan Williams (19) verken på banen eller på benken da Notts County spilte 0-0 hjemme mot nedrykksrival Coventry. Notts County har to poeng opp til trygg grunn med seks kamper igjen.

IKKE INVOLVERT: Jordan Lussey satt på tribunen da Bolton slo Cardiff 3-0 på bortebane.

Samme skjebne led Jerome Sinclair (18) i Wigan, som tapte 0-2 hjemme for Derby i Championship. Sheyi Ojo (17) satt på benken i 90 minutter. Wigan virker fortapte og har åtte poeng opp til sikker plass.

Bolton banket Cardiff 3-0 på bortebane i samme divisjon, men Jordan Lussey (21) var ikke involvert.

João Carlos Teixeira (22) kom inn som innbytter ni minutter før full tid i Brightons bortemøte med Roterham, men portugiseren kunne ikke hindre at hjemmelaget holdt unna og vant 1-0.