Utleid trio avanserte i FA-cupen

Jordon Ibe, André Wisdom og João Carlos Teixeira er klare for 4. runde i FA-cupen.

Jordon Ibe startet på benken da Derby tok imot Southport i FA-cupens tredje runde i ettermiddag, men ble byttet inn på stillingen 0-0 etter 62 minutter. På overtid scoret Lee Martin seiersmålet fra straffemerket og sørget for at Derby unngikk omkamp mot Conference Premier-klubben.

André Wisdom var tilskuer på benken da West Bromwich Albion knuste Gateshead 7-0 på The Hawthorns i FA-cupens tredje runde i dag. Liverpool-koblede Saido Berahino scoret for øvrig fire av målene for WBA.

João Carlos Teixeira (bildet) spilte 68 minutter og pådro gult kort da Brighton tok seg videre i FA-cupen med 2-0 borte mot Brentford i ettermiddag. Teixeira var byttet ut da Brighton avgjorde oppgjøret med to scoringer helt på tampen. Dermed fikk Chris Hughton en drømmestart som Brighton-sjef.

Iago Aspas fikk ikke tillit verken fra start eller fra benken da Sevilla slet seg til 1-0-seier mot formsvake Celta Vigo hjemme på Ramón Sánchez Pizjuán i kveld. Fra benken fikk spanjolen se Nicolás Pareja bli matchvinner for andalusierne med et flott frispark før pause, etter at Celta-back Carles Planas hadde blitt utvist for en voldsom takling på Denis Suárez midtveis i første omgang.

Luis Alberto er i Málaga-troppen til hjemmemøtet med Andalucía-rival Almería hjemme på La Rosaleda i kveld. Oppgjøret, som sendes direkte på C More Live, sparkes i gang klokken 22.00.