Veien tilbake åpen for Gerrard

Det er allerede startet forberedelser for at Steven Gerrard skal komme tilbake til Liverpool FC og bli involvert i trenerstaben til Brendan Rodgers. Klubben må få inn målscorere.

- For øyeblikket vet jeg ikke hva som vil skje etter Amerika, men jeg kommer definitivt tilbake, sier Gerrard til Daily Telegraph. 34-åringen har en kontrakt på 18 måneder med LA Galaxy, men allerede i januar kan det bli aktuelt at han kommer tilbake til Melwood mens det er spilleopphold i MLS.

- Nå tenker jeg faktisk mer på om det kan være en rolle for meg her i klubben i fremtiden, og hvor jeg kan få lov til å bidra, enn at jeg tenker på hva jeg gjerne skulle gjort om igjen i min fortid.

- Jeg har hatt et par korte samtaler, en med Tom Werner og en nylig med Brendan om hva mine planer er på kort og lang sikt. Jeg har startet på min trenerstige, men intet er bestemt og vi får vente og se.

- Jeg ønsker ikke å tråkke på tærne til eierne eller Brendan, jeg snakker bare som en fan og har en mening om hvor Liverpool er for øyeblikket, fortsatte Stevie G om situasjonen til Liverpool FC.

- Vi har de rette eierne, den rette manageren, og det er en kjerne med potensial. Det viktige for meg, og det er kun min personlige mening, er at det behøves å få inn noen spillere som er klare. Jeg ville ikke ha kjøpt inn mer potensial på kort sikt, jeg ville ha hentet spillere som er klare til å komme hit å kjempe, å vinne og å ha suksess.

- Vi behøver å hente inn angrepsspillere som kan score 25-30 mål og da vil du se at Liverpool kommer til å gjøre det veldig mye bedre til neste sesong.

- Dette er en for stor klubb til at den ikke skal få det til igjen. Det kan være snakk om kort tid, hvem vet? Jeg håper det.