Venter fortsatt på sjansen

Danny Ings venter fortsatt på sin Liverpool-debut etter at to ligakamper er spilt. Spissen håper den kommer mot Arsenal på Emirates.

Ings er en tålmodig mann, som innser at konkurransen om spissplassene i Liverpool er atskillig hardere enn han var vant med i Burnley. Han var ubenyttet reserve både mot Stoke og Bournemouth.

- Med all mulig respekt for Burnley, så er det et gigantisk steg opp til Liverpool, uttaler Ings til Liverpool Echo.

TÅLMODIG: Danny Ings venter fortsatt på sin Liverpool-debut, men ser ikke mørkt på situasjonen.

- Jeg visste jeg måtte gjennom en omstillingsperiode når jeg kom til Liverpool. Jeg forventet dette. Jeg visste jeg måtte være tålmodig, fortsetter han.

- Det er noen utrolige bra spisser i klubben, men det hjelper meg bare, for selv når jeg ikke spiller lærer jeg av disse spillerne hver dag på trening, og jeg blir en bedre spiller av det.

- Jeg er veldig lykkelig her. Jeg har tro på meg selv, og når debuten min kommer vil jeg gjøre mitt ytterste for å ta vare på sjansen. Jeg ser frem til hva fremtiden vil bringe.

- Viktig å være positiv

Ings var vant med å være i startelleveren i Burnley, men i stedet for å surmule på benken velger spissen å være positiv og glede seg med de spillerne som får spille.

- Det kan være vanskelig for enkelte spillere når de ikke får spille. Men det hjelper ikke å vise at man er skuffet gjennom negativt kroppsspråk. Som innbytter mener jeg det er viktig at du varmer opp skikkelig, og sørger for at du er klar og fokusert når det blir behov for deg. Du vet aldri når sjansen vil komme.

- Det er utrolig viktig å være positiv rundt de spillerne som spiller, støtte dem og hjelpe dem. Til syvende og sist er vi et lag, og er sammen om dette. Vi ønsker suksess for klubben.

Får sjansen i Europa League?

Ings sin beste sjanse til å få spilletid denne sesongen kan være de nasjonale cupene og Europa League. Både sistnevnte og ligacupen sparkes i gang neste måned.

- Det er hard konkurranse om plassene, men du må ha en stor tropp når du er med i Europa League. Kampene kommer tett som hagl, og du må gjøre endringer på laget for å håndtere det. Du trenger spillere som er klare til å komme inn og gjøre en jobb i disse kampene. Det er bra for manageren at han har så mange spillere å velge mellom.

God stemning i troppen

 Ings vil trolig sitte på innbytterbenken igjen når Liverpool gjester Arsenal mandag kveld.

- Stemningen i troppen er meget god. Vi vant våre to første kamper, holdt nullen i begge, og alle er fornøyde.

- Når du henter inn mange nye spillere tar det litt tid før alt fungerer som det skal. Det var selvsagt derfor vi dro på preseason-tur sammen, men noen av de nye spillerne kom ikke før etter det.

- Det handler om å finne tonen, og fungere sammen som gruppe. Jeg synes vi har klart det ekstremt bra så langt. Alle jobber hardt hver eneste dag, for å bli bedre. Vi reiser til Arsenal stinne av selvtillit. Det blir en stor kamp, som vi er ute etter å vinne.

LES OGSÅ: Forsøker å jobbe seg inn på laget