Vi følger Deadline Day

De røde har kommet nærmere en avtale for Danny Ings, og Rickie Lambert takket nei til Aston Villa. Her kan du se hvordan overgangsvinduets siste dag var for Liverpool.

00.27: Overgangsvinduet er nå stengt i England, og det ble som Brendan Rodgers varslet rolig for de helrøde. Rickie Lambert bestemte seg for å bli i Liverpool, Sheyi Ojo blir utlånt til Wigan og vil få førstelagsfotball i Championship - mens den store gladnyheten med Liverpool-øyne denne kvelden er at Philippe Coutinho er enig med klubben om en ny kontrakt, og vil skrive under på en avtale som binder han til klubben frem til 2020.

00.20: I sommer ble Ryan Bertrand sterkt linket til Liverpool, men Chelsea ønsket ikke å selge eller låne spilleren til Liverpool. Han havnet på utlån til Southampton - og nå er Liverpools topp fire-konkurrenter sikret seg venstrebacken på en permanent avtale.

22.42: Paul Joyce i Express melder at Liverpool nærmer seg en avtale med Burnley som gjør at Danny Ings blir Liverpool-spiller til sommeren. Det var som kjent uaktuelt for klubben å slippe 22-åringen allerede i januar.

22.12: Nå bekrefter The Times-journalist Tony Barrett at Rickie Lambert har fortalt klubben at han ønsker å bli.

 

22.09: Ben Smith i BBC er blitt fortalt at Rickie Lambert ikke vil dra til Aston Villa i kveld, skriver han. «Vanskelig avgjørelse for ham», legger journalisten til.

21.45: Dersom Rickie Lambert ønsker å dra, kommer Liverpool til å slippe ham. Men scouseren og familien er svært glade for å være tilbake på Merseyside, og nettopp det skal være en veldig stor grunn til at spilleren ønsker å bli værende.

21.35: «Det ser ut til at Rickie Lambert blir værende i Liverpool», opplyser Liverpool Echo-journalist James Pearce.

21.25: Rickie Lambert sitter på gjerdet og vurderer om han skal slutte seg til Aston Villa i kveld, melder Ben Smith. Samme mann forteller at Liverpool ikke har noen planer om å hente inn en eventuell erstatter.

20.27: Ny vending i Rickie Lambert-saken! Pat Murphy i BBC melder at Aston Villa ikke kommer til å signere Liverpool-spissen.

20.08: Ben Smith i BBC skriver at Rickie Lambert til Aston Villa nå er en «reell mulighet».

19.48: Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool vil kreve en sum på ca £5 millioner for å gi slipp på Rickie Lambert.

19.26: Troverdige Ben Smith i BBC skriver at en overgang for Rickie Lambert kun vil skje dersom spilleren virkelig går inn for det.

19.12: Nå skal Aston Villa ha lagt inn et bud på fem millioner pund for Rickie Lambert, melder The Telegraph. Avisen skriver at de røde har avslått tilbud om lån fra en rekke klubber, men Birmingham-klubben vil hente 32-åringen på permanent basis.

18.40: Aston Villa sliter fælt foran mål, og forhørte seg tidligere i dag om Rickie Lambert. Liverpool skal ha takket nei, men Birmingham-klubben skal ikke ha gitt opp håpet om å sikre seg 32-åringen.

17.50: Skeptisk til Danny Ings? Ben Burrows i The Mirror oppsummerer hvorfor det vil være en god overgang for Liverpool. Les saken hans her.

17.30: Lucas Leiva var tidligere i januar linket kraftig den den italienske klubben Inter. Dette ble ingenting av, og brasilianeren har nå kjempet seg til fast plass på Liverpools midtbane.

16.59: Husker du Gabriel Paletta? Liverpool hentet ham som ung, talentfull argentiner som visstnok skulle være ganske god, men midtstopperen slo aldri helt til på Anfield. Nå er han en erfaren italiensk landslagsspiller som er ganske god. I dag gikk han til Milan, der han blir lagkamerat med en annen eks-Liverpool-spiller i Suso.

16.11: Aston Villa har forhørt seg om Rickie Lambert, men Liverpool vil ikke selge spissen.

16.07: Wigan-trener Malky Mackay er fornøyd med å ha sikret seg Ojo. – Jeg snakket med Brendan om Sheyi, og vi ble enige om at dette skulle være det neste steget hans. Brendan ser på ham som en fremtidig Liverpool-spiller og vil ha ham med i troppen til sommeren, sier Mackay.

15.58: Wigan bekrefter signeringen av Sheyi Ojo på lån. 17-åringen er forhåpentligvis mer fornøyd med klubbvalget enn dette bildet antyder. Smil litt, da, Sheyi!

15.54: Nå snakker vi, dere! Daily Express har våknet og serverer tre klassiske Deadline Day-saker. La oss begynne med denne saken om Barcelona-backen Dani Alves (31). Brasilianerens agent har uttalt at Alves vil gi alt for Barça frem til kontrakten løper ut til sommeren, og at flere klubber er interesserte i ham. I Daily Express er dette synonymt med at høyrebacken har mottatt tilbud fra Liverpool.

Deretter serverer de det som trolig er verdenshistoriens med villedende tittel på en nettsak. Vi ble lurt og klikket på den. Dessverre. Express har observert en forsvarsspiller på Liverpools treningsfelt i dag. Denne forsvarsspilleren er slovakiske Martin Skrtel (30), som spiller for... Liverpool. Det byr oss imot å lenke til saken, men nettjournalistikkens uskrevne regler tvinger oss til å gjøre det. Ikke klikk.

Til slutt skriver de at Liverpool er interesserte i en ny Raheem Sterling. Han er 18 år (altså bare året yngre enn den opprinnelige Raheem Sterling) og spiller for Birmingham, men Liverpool og Arsenal kjemper visst mot Bournemouth om Demarai Gray. Østerrikske Salzburg lurer også i kulissene, ifølge Express.

15.35: Brendan Rodgers fikk, som forventet, flere spørsmål om Deadline Day på pressekonferansen foran Bolton-kampen på onsdag. Liverpool-sjefen gjorde det klart at han ikke forventer aktivitet verken inn eller ut dørene på Melwood i løpet av kvelden. – Vi skal beholde dem vi allerede har, sa han.

Les sak: Forventer rolig Deadline Day på Anfield

15.02: Liverpool bekrefter at den unge midtbanespilleren Sheyi Ojo er klar for et utlånsopphold hos Championship-klubben Wigan. Lengden på leieoppholdet er ikke spesifisert.

14.56: Hva er ditt beste Deadline Day-minne med Liverpool? Bruk hashtag #LFCSCN, og vi limer de beste inn i denne saken! Selv er vi svake for Ryan Babels helikopterprosjekt i august 2010!

 

14.41: Mens vi venter på Brendan, kan vi jo leke hvem-har-blitt-koblet-til-Liverpool-i-dag?. Lars Stindl (Hannover), Yevhen Konoplyanka (Dnipro), Asier Illarramendi (Real Madrid), Ezequiel Lavezzi (PSG), André-Pierre Gignac (Marseille), Danny Ings (Burnley) og Luca Antonelli (Genoa). Bøtte med isvann: Det er trolig bare Ings det er et snev av sannhet i. Spansk presse står fast ved at Illarramendi er ønsket av Liverpool, men det er lite sannsynlig at baskeren forlater Real Madrid før til sommeren.

Ah, det minner meg på...

Se også: Vi samler ukens rykter i Ryktebørsen

14.23: Vi kommer kanskje sent til festen her, men tidligere Liverpool-terrier Jay Spearing (26) ble i går meldt klar for Blackburn. Dermed kan han ikke bli matchvinner for Bolton mot Liverpool på onsdag. Lee Peltier (28) har også spilt for Liverpool før (2004-2008), og nå er forsvarsspilleren klar for Cardiff City. Overgangen fra Huddersfield ble offisielt bekreftet i forrige uke.

14.14: En gang for lenge, lenge siden (rundt 2012) var José Enrique en utfordrer til Jordi Alba om venstrebackplassen på det spanske landslaget. Nå er 29-åringen ønsket av klubber som Crystal Palace og West Bromwich Albion. Premier League-duoen vil gjerne hente José Enrique på lån ut sesongen; Liverpool er positive til tanken; José Enrique er negativ til tanken. Siste ord er neppe sagt før senere i kveld. Telegraph forventer i hvert fall at noen prøver seg på backen i løpet av mandagen.

Les sak: Premier League-duo ønsker seg José Enrique

Vi noterer oss at José Enrique fortsatt scorer poeng hos Liverpool-supporterne.

13.55: Fysen på noen spissrykter? Selvfølgelig er du det! Rickie Lambert blir ikke Crystal Palace-spiller. Ikke går han til Hull City, heller. 32-åringen blir nemlig på Anfield, skriver Liverpool Echo.

Les sak: Utelukker at Lambert blir solgt i dag

13.36: Relativt ferske rykter fra balløya: Daily Mirror melder at Championship-klubben Wigan planlegger å bruke dagen på å knytte seg til Liverpool-talentet Sheyi Ojo (17) på lån. Ryan McLaughlin (20) kan også være på vei ut portene på Melwood i løpet av ettermiddagen, også han på lån. Backen har fanget oppmerksomheten til Championship-klubben Rotherham United, skal man tro samme avis.

13.15: Danny Ings. Ting tyder på at det er mannen som mer eller mindre seriøse (i all hovedsak mindre) Twitter-kontoer kommer til å observere rundt omkring i Liverpool i løpet av ettermiddagen og kvelden. Times-journalist Tony Barrett skriver nemlig at Liverpool ønsker å bli enige med Burnley om overgangssum for spissen, selv om han ikke kommer til å bytte beite før til sommeren.

Les sak: Vurderer å spikre avtale med Ings i dag

12.49: Vel, da har Liverpool bekreftet at Lloyd Jones skal spille for Cheltenham Town ut sesongen.

Les sak: Cheltenham forlenger lånet av Jones

12.28: Dagens første Liverpool-relaterte overgang er i boks. Noen stor overraskelse er det dog ikke: Cheltenham Town bekrefter at Liverpool-forsvarer Lloyd Jones skal spille for League Two-klubben ut 2014/2015-sesongen. Da er Deadline Day-moroa offisielt i gang!

12.00: De fleste forventer en rolig Deadline Day sett med Liverpool-briller, men vi holder deg oppdatert på alt som skjer – og litt av det som ikke kommer til å skje – i denne saken. Brendan Rodgers holder for øvrig pressekonferanse foran Bolton-kampen på Melwood klokken 15.00. Trolig vil han bare ødelegge spenningen for resten av kvelden, men Liverpool-bossen får garantert spørsmål om overganger inn og ut.