Vi tror 13 forsvinner

LFCSCN har vurdert situasjonen til de 32 spillerne vi regner som førstelagsaktuelle i Liverpool per dato, og har konkludert med at hele 13 av disse kan forsvinne fra klubben i løpet av sommeren.

Brad Jones:
Australierens kontrakt løper ut etter denne sesongen, og klubben har ikke vist tegn til å gi reservekeeperen noen ny avtale.
LFCSCN tror: BLIR FRGITT

Glen Johnson:
Høyrebackens representanter har ikke klart å komme til enighet med Liverpool FC om betingelser for en ny kontrakt. Den nåværende avtalen til mannen fra London løper ut etter denne sesongen.
LFCSCN tror: BLIR FRIGITT

Jose Enrique:
Har vært meget skadeforfulgt de siste årene, og med ett år igjen av kontrakten virker det ikke som spanjolen har noen fremtid på Anfield. Liverpool vil trolig være villige til å gi slipp på 29-åringen, men det er lite sannsynlig at det finnes klubber der ute som er villige til å betale for en så skadeplaget spiller.
LFCSCN tror: USIKKER FREMTID

Kolo Toure:
Brendan Rodgers vil gjerne ha med ivorianeren en sesong til, og har tilbudt midtstopperen ett års forlengelse av kontrakten som løper ut etter denne sesongen. 34-åringen vegrer seg imidlertid for å skrive under, da han gjerne ville hatt mer spilletid.
LFCSCN tror: GÅR GRATIS TIL NY KLUBB

Dejan Lovren:
Ble handlet inn for hele £20M sist sommer, og har kontrakt med Liverpool i tre sesonger til.
LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

Steven Gerrard:
Kapteinen har forlengst offentliggjort at dette er hans siste sesong i Liverpool.
LFCSCN vet: SPILLER I LA GALAXY NESTE SESONG

Rickie Lambert:
Scouseren ble handlet inn for £4.5M med tanke på en rolle som spissreserve foran denne sesongen, men 33-åringen har ikke blitt noen hit på Anfield.
LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

Phillipe Coutinho:
Brasilianeren er en av Liverpools aller største stjerner akkurat nå, og kanskje også klubbens beste spiller. 22-åringen skrev under en ny femårskontrakt så sent som i februar.
LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

Jordan Henderson:
24-åringen er den heteste kandidaten til å ta over kapteinsbindet etter Steven Gerrard, og forventes å skrive under en ny femårskontrakt denne uken:
LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

Daniel Sturridge:
Den 25 år gamle scoringsmaskinen har slitt mye med skader denne sesongen, men skrev så sent som i oktober under en ny langtidskontrakt frem til 2019.
LFCSCN tror : BLIR I KLUBBEN

Sebastian Coates:
Uruguayaneren har fått lite spilletid på utlån hos Sunderland denne sesongen, og virker ikke å ha noen fremtid i Liverpool. 24-åringens kontrakt løper ut etter neste sesong.
LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

Mamadou Sakho:
Franskmannen har slitt med strekkskader denne sesongen, men har vært en viktig mann i forsvarsrekka når han har vært skadefri. 25-åringen har kontrakt med Liverpool i tre sesonger til.
LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

Alberto Moreno:
Den unge venstrebacken kostet £12M da han ble hentet til Anfield sist sommer, og 22-åringen har kontrakt med Liverpool i fire sesonger til.
LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

Javier Manquillo:
Høyrebacken ble sist sommer hentet inn på et toårig lån fra Atletico Madrid, men 20-åringen har bare vært på banen i tre kamper etter nyttår.
LFCSCN tror: BLIR SENDT HJEM TIL MADRID ETT ÅR FØR TIDEN

Adam Lallana:
Midtbanespilleren kostet hele £25M da han kom fra Southampton sist sommer, og 26-åringen har avtale med Liverpool i tre sesonger til.
LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

Lucas Leiva:
Brasilianeren har kontrakt med Liverpool i to sesonger til. Lovnader om spilletid kan bli avgjørende for om 28-åringen søker seg bort eller ei.
LFCSCN tror: BLIR SOLGT OM LFC MOTTAR ET FRISTENDE BUD

Simon Mignolet:
Belgieren er akkurat nå det soleklare førstevalget mellom stengene i Liverpool, men det er høyst usikkert om man kan si det samme i august. Liverpool vil ganske sikkert hente inn en keeper til i sommer. Har kontrakt med Anfield-klubben i tre sesonger til.
LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

Emre Can:
Tysk-tyrkeren kostet klubben like i underkant av £10M sist sommer, og har noe overraskende endt opp i forsvarsrekka i stedet for på midtbanen. 21-åringen har langtidskontrakt med Liverpool.
LFCSCN tror: FORTSETTER I LFC

Joe Allen:
Waliseren har kontrakt med Liverpool i to sesonger til, og selv om 25-åringen har vært ut og inn av laget er det ingenting som tyder på at han søker seg bort.
LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

Tiago Illori:
22-åringen ble handlet inn fra Sporting Lisboa for £7M sommeren 2013, men har nesten ikke vært å se i helrødt etter det, da han i tur og orden har vært lånt ut til Granada og Bordeaux.
LFCSCN tror : BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

Fabio Borini:
Italieneren synes ikke å ha tillit hos manager Brendan Rodgers, og selv om 24-åringen har kontrakt med Liverpool i to sesonger til blir vi overrasket om han fortsatt er på Anfield i august.
LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

Raheem Sterling:
Liverpool ønsker å binde 20-åringen til en ny langtidsavtale, men Sterlings agent har så langt ikke klart å bli enig med Anfield-klubben om betingelsene.
LFCSCN tror: BLIR ENIG MED KLUBBEN OM EN NY KONTRAKT I SOMMER

Jordon Ibe:
19-åringen forventes å signere en ny femårskontrakt om kort tid.
LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

Martin Skrtel:
Slovaken har vært krumtappen i Liverpool-forsvaret denne sesongen. 29-åringen representerer rutinen i laget. Har en kontrakt som løper ut etter denne sesongen, men skriver trolig under en ny langtidsavtale om kort tid.
LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

Jon Flanagan:
Scouseren har en kontrakt som løper ut etter denne sesongen, og 22-åringen har så langt ikke klart å bli enig med klubben om en ny avtale. Høyrebacken har dårlige forhandlingskort på hånda, ettersom han har gått skadet hele sesongen.
LFCSCN tror: BLIR ENIG MED KLUBBEN OM EN NY KONTRAKT

Mario Balotelli:
Det er helt tydelig at den kontroversielle italieneren ikke er Brendan Rodgers sin favoritt, og 24-åringen synes ikke å ha en fremtid i Liverpool FC selv om han kostet klubben £16M så sent som sist sommer, og kontrakten hans med klubben strekker seg over to sesonger til.
LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

Andre Wisdom:
21-åringen har vært på utlån hos West Bromwich hele sesongen. Spilte fast i Premier League helt til det ble managerbytte på The Hawthorns. Under Tony Pulis har han fått tilnærmet null tillit.
LFCSCN tror: FÅR EN SISTE SJANSE TIL Å OVERBEVISE I LFC

Lazar Markovic:
Serberen kostet £20M da han ble handlet inn sist sommer, og har langtidskontrakt med Anfield-klubben.
LFCSCN tror: BLIR I KLUBBEN

Joao Teixeira:
Sportslig har portugiserens utlån hos Brighton i The Championship vært en stor suksess, men 22-åringen var uheldig og brakk leggen nylig, og det kan bli lenge før han blir å se på banen igjen.
LFCSCN tror: FÅR EN SISTE SJANSE TIL Å OVERBEVISE I LFC

Divock Origi:
Den belgiske angriperen ble kjøpt fra Lille for like i underkant av £10M sist sommer, og ble så umiddelbart lånt tilbake til den franske klubben. 20-åringen har kontrakt med Liverpool frem til 2019.
LFCSCN vet: SPILLER I LFC NESTE SESONG

Iago Aspas:
Låneoppholdet i Sevilla har ikke vært noen suksess for spissen, og 27-åringen synes heller ikke å ha noen fremtid på Anfield, selv om han har kontrakt med LFC til sommeren 2018.
LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

Luis Alberto:
Låneoppholdet i Malaga har ikke vært noen ubetinget suksess for midtbanespilleren. 22-åringen har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2018, men har neppe noen fremtid på Anfield.
LFCSCN tror: BLIR FORSØKT SOLGT I SOMMER

OPPSUMMERING:

Blir frigitt eller solgt: 13 spillere (Brad Jones, Glen Johnson, Kolo Toure, Steven Gerrard, Rickie Lambert, Sebastian Coates, Javier Manquillo, Lucas Leiva, Tiago Illori, Fabio Borini, Mario Balotelli, Iago Aspas, Luis Alberto)

Blir i klubben: 19 spillere (Jose Enrique, Dejan Lovren, Philippe Coutinho, Jordan Henderson, Daniel Sturridge, Mamadou Sakho, Alberto Moreno, Adam Lallana, Simon Mignolet, Emre Can, Joe Allen, Raheem Sterling, Jordon Ibe, Martin Skrtel, Jon Flanagan, Andre Wisdom, Lazar Markovic, Joao Teixeira, Divock Origi)