Vigouroux forårsaket straffespark

Lawrence Vigouroux forårsaket straffespark og fikk gult kort, da Swindon kom tilbake fra 0-2 og klarte poengeling mot Bury i League One.

Lawrence Vigouroux, Jordan Williams og Kevin Stewart startet alle for Swindon i bortekampen mot Bury. Sistnevnte ble byttet ut etter en snau times spill.
Bury tok ledelsen før fem minutter var spilt, og det så ikke lovende ut da Vigouroux forårsaket straffespark og fikk gult kort for en felling etter 19 minutter. Bury satte imidlertid straffesparket i stolpen.
Vertene økte til 2-0 sju minutter ut i annen omgang, men Swindon slo tilbake med to scoringer i løpet av det siste drøye kvarteret, og Brendan Rodgers sin sønn Anton ble den store helten for gjestene med utligningsmålet i det 83.minutt.

Lloyd Jones spilte hele kampen da Blackpool tapte 2-0 for Rochdale hjemme på Bloomfield Road. Han var ikke heldig med en svak tilbakeheading, og var dermed direkte skyld i det andre baklengsmålet tre minutter før slutt.

Andre Wisdom venter fortsatt på sin Norwich-debut. I dag ble han for andre helg på rad sittende på innbytterbenken, da kanarifuglene vant med solide 3-1 borte mot Sunderland.

Danny Ward voktet som vanlig målet for Aberdeen i skotsk Premier League, da de kom tilbake etter å ha kommet under allerede etter fem minutter mot Motherwell på Fir Park. Scoringer av Niall McGinn midtveis i første omgang og Ash Taylor etter drøye timen snudde kampen i Aberdeens favør. Ward hadde en god redning på et lavt skudd i det 79.minutt.