Vigouroux reddet straffespark

Fem utlånte Liverpool-spillere fikk spille lørdag. Lawrence Vigouroux (bildet) imponerte for Swindon.

I Premier League ble Andre Wisdom (22) sittende på benken gjennom samtlige minutter for Norwich hjemme mot Crystal Palace. Scoringer like før og etter pause ga gjestene en tomålsledelse, men Norwich reduserte på et langskudd etter 69 minutter.

Kanaritrøyene presset på for en utlikning på Carrow Road, noe de også ble snytt for da dommeren annullerte et mål for høyt spark, men Crystal Palace la i stedet på til 3–1 på overtid og tok med seg alle poengene hjem til hovedstaden.

Reddet straffespark

Swindon Town, som Liverpool beseiret i generalprøven, banket Bradford i League One-åpningen på eget gress. Lawrence Vigouroux (21), Kevin Stewart (21) og Jordan Williams (19) var alle i startoppstillingen til vertene, og trekløveret spilte hele kampen.

Førstnevnte imponerte fansen med å redde et straffespark før pause, mens Stewart sørget for den målgivende pasningen da Swindon gikk opp til 2–1 etter timen spilt på County Ground.

Bradford tok ledelsen tidlig i første omgang, men to fulltreffere av Nathan Byrne (23), som senere fullførte sitt hat-trick, snudde kampen. Jonathan Obika (24), med mål mot Liverpool, fastsatte sluttresultatet til 4–1.

Jones spilte hele – innhopp for Ojo

Samtidig hentet ligakollega Blackpool med seg ett poeng fra Colchester. Lloyd Jones (19) fikk 90 minutter i Blackpool-forsvaret, men måtte se vertene bryte igjennom og score to ganger.

Blackpool tok riktignok ledelsen på Weston Homes Community Stadium, men Colchester utliknet midtveis i første omgang. Jones’ lag rappet tilbake ledelsen rett før pause, men Colchester brukte bare elleve minutter av andre omgang på å utlikne til 2–2, noe som sto seg kampen ut.

Sheyi Ojo (18) varmet benken fra start i Wolverhamptons bortekamp mot Blackburn i Championship, men angrepstalentet ble byttet inn seks minutter før full tid. Da ledet ulvene 2–1.

Før innhoppet hadde Wolverhampton nemlig tatt ledelsen to ganger – først 1–0, så 2–1 – på Ewood Park. Alle målene kom før sidebyttet, og innbytter Ojo rakk å pådra seg et gult kort. Unggutten og gjestene holdt unna i sluttminuttene og vant oppgjøret.