Vigouroux tilbake på laget

Det har vært en variabel lørdag for de utlånte Liverpool-spillerne. Ryan Kent imponerte.

Det har vært noen merkelige uker for Lawrence Vigouroux, som i dag var tilbake i Swindon Town-buret. Først ble han satt ut av laget i to kamper, så kom meldingen om at sisteskansen skulle returnere til Liverpool etter en disiplinærsak. Etter en beklagelse var han tilbake igjen.

Men i dagens bortemøte med Blackpool, som ikke hadde Lloyd Jones i troppen, slapp Vigouroux inn et mål sju minutter før pause. Swindon, uten Jordan Williams og Kevin Stewart, slo aldri tilbake og tapte sin femte League One-kamp for sesongen. Vigouroux spilte, tross baklengsmålene, en god kamp.

Kent mye involvert i Coventry

I samme divisjon var tenåringen Ryan Kent på banen gjennom samfulle minutter da Coventry banket Shrewsbury med tre mål på eget gress. Den lynhurtige kantspilleren var mye involvert, særlig før pause, og kunne fort fått ett eller to straffespark allerede i første omgang.

Saken fortsetter under.

IMPONERTE: Kent var sentral i angrepsspillet til Coventry.

Coventry gikk opp i føringen drøyt halvveis inn i omgangen, før de doblet ledelsen på straffe sekunder før sidebyttet. Kent, som spilte på høyrevingen i dag, var heller ikke langt unna scoring på tampen. Etter pause punkterte vertene kampen med 3–0.

Samtidig fikk Harry Wilson ingen minutter for bunnlaget Crewe Alexandra, som tapte sin sjuende av elleve ligakamper så langt denne sesongen. Hjemme mot Chesterfield så waliseren lagkompisene tape 1–2. Wilson har foreløpig tre innhopp i League One.

Ny seier for Ojo og Wovles

Én divisjon opp, i Championship, var Sheyi Ojo igjen på banen ikledd Wolverhampton-drakt. Den anvendelige angriperen ble byttet ut en halvtime før slutt, da ulvene ledet 1–0 over Huddersfield hjemme på Molineux. De oransje satte inn både 2–0 og 3–0 den siste perioden.

Sergi Canós var ikke i startoppstillingen til Brentford borte mot Derby, men kom inn i pausen. Da ledet imidlertid det hvitkledde hjemmelaget 2–0, noe som også ble sluttresultatet. Dette var Canós’ andre innhopp denne uka – og den femte Championship-opptredenen i høst.

NYTT TAP: Danny Ward slapp inn mål mot i den skotske toppdivisjonen.

I Skottland var Danny Ward nok en gang i aksjon for Aberdeen, men etter drømmestarten på sesongen, med åtte strake seire, har laget nå røket ut av cupen og tapt to ligakamper på rad. Ryan McLaughlin satt på benken hele oppgjøret.

Hjemme mot St. Johnstone satte de inn en redusering etter tolv minutter, da gjestene allerede ledet 2–0, men nærmere poeng kom aldri Aberdeen. I stedet ga St. Johnstone full gass og vant hele 5–1 mot serielederne. Nå ligger storfavoritten Celtic fire poeng bak på tabellen – med én kamp til gode.

Spilletid i Sveits og Spania

Seier ble det heller ikke for verken Samed Yesil eller Luis Alberto senere på kvelden.

Førstnevnte, som ble byttet ut etter 65 minutter, startet for Luzern hjemme mot Lugano i den sveitsiske serien. Bortelaget tok ledelsen, men Luzern snudde til 2–1 etter at Yesil ble tatt av banen. På overtid sikret Lugano seg ett poeng.

I Spania var Luis Alberto med på å spilte 1–1 for Deportivo borte mot Granada. I likhet med Yesil ble midtbanespilleren byttet ut noen minutter etter timen. Begge scoringene kom mens 23-åringen var på banen.

Andre Wisdom (Norwich) og Tiago Ilori (Aston Villa) var ikke i sine respektive klubbers A-lagstropper i dag, mens Taiwo Awoniyi (Frankfurt) var ubenyttet reserve i Tyskland i går.