Vil forsøke å vinne gruppen

Jürgen Klopp bebuder at Liverpool ikke kommer til å ta foten av gasspedalen i Sion, selv om de røde allerede nå er klare for avansement i Europa League.

– Jeg er glad for at vi er videre fra gruppespillet. Laget er veldig fornøyd med at vi er videre, og klubben er fornøyd med at vi er videre, så dere i pressen kan også være fornøyd med at vi er videre, smilte Klopp under pressekonferansen etter gårsdagens 2-1 seier over Bordeaux.

– Det er viktig å vinne gruppen, men det er ikke det aller viktigste fordi det vil være kun gode lag igjen i neste runde, la Liverpool-manageren til.

– Vi vil gjøre alt vi kan for å vinne når vi reiser til Sion om to uker, men det skal spilles 50 kamper før den tid!

– Fra i morgen av må vi begynne å tenke på Swansea-kampen, og det er det vi vil gjøre.

– Ikke alt var like bra

Klopp innrømmet at sluttfasen av gårsdagens kamp ikke var like god fra Liverpools side som han skulle ha ønsket.

– Det var mange gode ting å se i kampen, men noen ting var ikke fullt så bra.



– Etter at vi tok ledelsen like før pause måtte Bordeaux risikere mer i andre omgang, og det ble litt vanskeligere for oss for vi mistet litt kontroll over kampen. Vi klarte ikke å stenge de små rommene som oppstod på midtbanen, vi ble liggende for bredt med vingene, og noen ganger ble vi liggende for dypt.

– Bordeaux gjorde det bra. Vi visste på forhånd at de kan være vanskelige å forsvare seg mot. så du må vinne ballen for å hindre dem i dette.

– Førsteomgangen var grei, og starten av andreomgangen var grei, og så ble det vanskeligere, men det er normalt slik stillingen var.

– Vi måtte kjempe hardt, så vi er veldig fornøyde. De lette kampene kan alle vinne. Men du må vinne tøffe kamper også, og dette var en tøff kamp. Det var en flott kveld!

LES OGSÅ VÅR SPILLERBØRS FRA BORDEAUX-KAMPEN: Benteke viste sin rå styrke