Vil gi Gerrard et skikkelig farvel

Simon Mignolet satser på å gi Steven Gerrard et skikkelig farvel, ved å bidra til seier over Crystal Palace i kapteinens siste kamp på Anfield før ferden går til LA Galaxy.

- Vi står foran sesongen siste hjemmekamp, når vi møter Palace i Stevens siste kamp på Anfield. Vi ønsker å sørge for at han reiser herfra med en seier, og vi ønsker å gi fansen de tre poengene, sier Mignolet til Liverpool Echo.

- Det Steven har gjort i de to siste kampene er hva han har gjort i hele sin karriere her, nemlig å score viktige mål på viktige tidspunkt.

- Vi har lært mye denne sesongen, spesielt jeg, og det tar vi med oss inn i neste sesong, sier belgieren.

- Vi har fortsatt to kamper igjen å spille, og vil fortsette å kjempe for poengene. Vi trener hardt hver eneste dag, og akter å holde fokus helt til sesongen er over. Jeg har ikke analysert hvorfor vi går glipp av en topp fire-plassering, for jeg ønsker å fokusere på kampene vi har foran oss.

Mignolet var ikke fornøyd med 1-1 mot Chelsea i helgen.

- Du er aldri fornøyd med å ha spilt 1-1, men vi klarte å komme tilbake etter det tidlige baklengsmålet. Jeg synes vi spilte veldig bra i andre omgang, og skapte flere sjanser. Dessverre klarte vi ikke å score mål nummer to, som vi kanskje hadde fortjent.

- Andreomgangen var god, men vi må starte kampene bedre enn vi gjorde. Jeg måtte gjøre noen redninger i første omgang, men jeg gjorde bare jobben min. Jeg ønsker ikke noen ros for det.

- Det jeg har lært denne sesongen er at man må takle både det positive og det negative, både ros og ris, på samme måte. Jeg vil studere min egen prestasjon i løpet av uken, og sammen med keepertreneren vil jeg se på hva jeg kunne ha gjort bedre.

Mignolet fryder seg ellers over at Jerome Sinclair fikk sin Premier League-debut i helgen.

- Jerome vil lære mye av erfaringen som han har nytte av i fremtiden. Når han kom innpå jobbet han hardt, og kjempet for laget. Han måtte bryne seg på forsvarere som Gary Cahill og John Terry, noe som bare vil bidra til å gjøre ham bedre.