Vil gi ungguttene sjansen i Europa League

- Ryan Kent er en ung spiller som har gjort det veldig, veldig bra i det siste, sier Brendan Rodgers.

Brendan Rodgers sier Europa League kan være en mulighet for flere av Liverpools unge stjerner til å vise seg frem på førstelaget neste sesong.

Liverpool har fortsatt en sjanse på Champions League spill med tre kamper igjen, men må i så fall ta inn fire poeng på Manchester United, som også har bedre målforskjell.

Rodgers har også denne sesongen gitt noen unggutter sjansen i cupene. Både Jordan Williams (19) og Jordan Rossiter (18) debuterte i ligacupen, og Cameron Brannagan (18) har flere ganger vært med i førstelagstroppen.

Blant spillerne som kan få sjansen neste sesong er Harry Wilson (18), Sheyi Ojo (17), Jerome Sinclair (18) og Ryan Kent (18). Sistnevnte scoret to nydelige mål på langskudd i mini-derbyet mot Everton, da Liverpool U21 vant 3-1 på torsdag.

Se spillerprofilene til ungguttene her 

LES VÅRT INTERVJU MED RYAN KENT HER

- Ryan er en ung spiller som har gjort det veldig, veldig bra i det siste. Han har modnet veldig og er i ferd med å bli et stort talent, skryter Rodges til Liverpool Echo.

- Hvis man går tilbake til mitt første år her, da vi var i Europa League, var det der vi fikk brukt noen av våre unge spillere. Jeg ga mange av dem sjansen, slik som Raheem Sterling, Andre Wisdom og Suso, og til slutt endte vi på toppen av den gruppen med 10 poeng.

- Så ja, jeg er sikker på at det vil bli en mulighet for de unge spillerne, og det er en cup vi ønsker å gjøre det godt i, sier Rodgers. 

Liverpool kjemper om ligamesterskapet i U21 Premier League, og er vertskap for Leicester på Swansway Stadium i Chester mandag kl 17.15. Kampen blir vist direkte på LFCTV HD og LFCTV GO, og dermed også på TV2 Sumo.