Vil ha Kent tilgjengelig for FA-cupspill

Liverpool nektet Ryan Kent å spille FA-cup for Coventry, fordi Jürgen Klopp ønsker å ha lynvingen tilgjengelig til FA-cupspill senere i sesongen.

Kent, som fyller 19 år i neste uke, har imponert mange under sitt låneopphold i Coventry, og nå har altså Liverpool bedt ham om returnere til Melwood, fordi Jürgen Klopp ønsker å ta en nærmere kikk på ham.

Kent får imidlertid begrenset med tid til å vise seg frem for den nye manageren. Førstelaget returnerer som kjent ikke fra Russland før natt til fredag, og i og med at 18-åringen skal slutte seg til U20-troppen til England på søndag, har han kun fredagens og lørdagens trening å vise seg frem på.

Liverpool Echo skriver at Anfield-klubbens sportslige ledelse har tilbakekalt Kent nå fordi han dermed går glipp av Coventrys kamp i første runde av FA-cupen mot Northampton på lørdag. Liverpool brente seg nemlig på utlånet av Jordon Ibe, som spilte FA-cup for Derby forrige sesong, og dermed ikke kunne spille FA-cup for Liverpool sist vår. Dette er et scenario som klubbens sportslige ledelse ønsker å unngå når det gjelder Kent.

Når Kent kommer tilbake fra England U20 sine to landskamper mot Frankrike er planen at han skal returnere til Coventry, og forsette å spille for dem frem til låneavtalen løper ut i januar. Kent har så langt spilt ni kamper for Coventry.