Vil kjempe helt til slutt

Brendan Rodgers har ikke helt gitt opp en topp fire-plassering, og forteller at laget vil kjempe helt til siste serierunde.

Med tre poeng mot Newcastle i kveld er luken opp til Manchester City kun på syv poeng. De lyseblå har et enklere kampprogram på papiret, men sliter med formen - og Brendan Rodgers håper at laget hans kan gi dem kamp hele veien for den siste Champions League-plassen.

 

- Vi vil kjempe helt til slutten. Vi var åpenbart i godt slag da vi vant 10 av 13 kamper, som ga oss en mulighet. Vi hadde to skuffende resultater, men er en gruppe som lærer mye. Vi visste at vi måtte svare etter de to tapene. Komme oss til semifinalen i en prestisjefull cupturnering, og vant i kveld, noe som var viktig for oss, sa Rodgers til pressen etter kampen.

 

Det gjenstår seks ligakamper denne sesongen.

 

- Det er fortsatt lag over oss, og fire poeng er forskjellen - men vi så i fjor at det kan skje store endringer, og jeg tror det vil skje endringer og at lag mister poeng i de siste seks kampene. For oss er det viktig at vi bare kan fokusere på å vinne, og se hvor det tar oss. Jeg føler at jeg og spillerne er veldig motivert for å gjøre det beste vi kan.

 

- Vi har vist at vi kan vinne flere kamper på rad. Det er en veldig sulten gruppe som forbedrer seg. Vi har viktige spillere på vei tilbake, og det er godt nytt. Vi føler vi har en sjanse. Vi håper at andre lag vil glippe, men vi må bare fortsette å vinne. Om vi kan gjøre det, så vil vi gi oss selv en sjanse.

 

Brendan Rodgers fortalte SkySports at han var enig i at Newcastle ble snytt for straffe i førsteomgang.

Dette er Liverpools gjenstående ligakamper:

West Bromwich - borte
Hull City - borte

Queens Park Rangers - hjemme
Chelsea - borte

Crystal Palace - hjemme

Stoke City - borte