Vil ønske Gerrard tilbake

Brendan Rodgers sier at han gjerne arbeider med Steven Gerrard i fremtiden, og at det er viktig at en klubb som Liverpool drar nytte av sine tidligere helter.

- Jeg vil gjerne arbeide sammen med ham etter at han er ferdig med sin karriere som spiller, hvis han ønsker å gå inn for trenergjerningen, sier Brendan Rodgers om Steven Gerrard til Liverpool Echo. – Muligheten for ham til å komme tilbake hit vil alltid være der for ham.

- Han ønsker hele tiden å hjelpe andre til å bli bedre, noe som er viktig, og han er ikke redd for å arbeide.

- Når du har hatt en karriere som han da kan det være at du ønsker å ha noen rolige år etter alt det presset han har opplevd. Det å være trener og manager er forskjellig. Folk liker deg ikke som manager, mens du som trener kan arbeide sammen med alle uten å være i krig med noen.

- Som manager vil det alltid være noen i troppen som ikke liker deg og det er helt naturlig. Han kan håndtere det, noe hans lederskap her har vist.

- Du må ofre deg helt for jobben. Du kan ikke møte opp 09.30 og reise igjen 12.30, det er sju dager i uka og 24 timer i døgnet, noe som ikke alle kan håndtere.

- Jeg kan arbeide med Steven som trener og være med å forberede ham til å bli manager, men forhåpentligvis ikke her på en stund!

- Carra gjør nå sitt arbeid i media, men kanskje vil han senere vurdere managergjerningen, fortsetter Rodgers om Jamie Carragher.

- Klubben er stor nok og jeg er stor nok og selvsikker nok i mitt arbeid til ikke å bekymre meg over at tidligere spillere kommer tilbake.

- Det er derfor jeg har ønsket å få tilbake slike som Steve McManaman, Robbie Fowler og Rob Jones til å arbeide med ungguttene. Dette er karer som elsker byen og klubben.

- Kenny (Dalglish) kom tilbake i sin tidligere rolle, og dette er alle ikoner her. For meg kan du aldri ha nok av dem da de forstår hva det dreier seg om og er klubbens hjerterytme.

- Du ser på den erfaringen som Carra og Stevie har og hva de kan bringe videre til klubbens unge spillere er uvurderlig. Hvis du ser opp mot direktørboksen og ser Kenny der, som har møtt opp for å støtte klubben, det er veldig viktig for Liverpool.