Ville ikke ha nummer 1

Simon Mignolet valgte å spille med nummer 22 på ryggen også denne sesongen. Trøyenummeret han alltid har hatt.

Da Brad Jones ble frigitt av Liverpool fikk Simon Mignolet spørsmål om han ville bli Liverpools nye nummer 1. Det takket belgieren nei til.

- Jeg ble tilbudt trøye nummer 1, men 22 er mitt nummer, forteller Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Det er nummeret jeg har brukt helt siden jeg begynte å spille profesjonell fotball. Jeg begynte med det nummeret hjemme i Belgia, jeg hadde det i Sunderland og jeg startet Liverpool-karrieren min med dette nummeret, så jeg ønsket ikke å forandre på det, legger han til.

Ikke overtroisk

Trass i at han tviholder på nummer 22, krever Mignolet å bli trodd på at dette ikke har noe med overtro å gjøre.

- Jeg vil ikke karakterisere meg selv som overtroisk. Nummeret har bare blitt en del av meg. Når du føler deg komfortabel med noe, hvorfor forandre det?

Livet smiler til Mignolet om dagen. Han giftet seg med sin Jasmine i sommer, og nå har han holdt buret rent i sesongens tre første kamper.

- Jeg er lykkelig og meget godt fornøyd med hvordan ting går, både på og utenfor banen.

Kan tangere klubbrekord

Dersom Mignolet holder nullen mot West Ham på lørdag vil han tangere klubbrekorden for antall kamper uten å slippe inn mål fra starten av en sesong.

- La oss håpe jeg klarer det. Det må spilles 90 minutter til først, og det blir ingen enkel kamp mot West Ham. De er alltid en tøff motstander.

- Vi må prestere på samme nivå som vi har gjort så langt. Klarer vi det, kan vi holde buret rent igjen. Klarer vi å vinne på lørdag, kan vi begynne å snakke om en god start på sesongen.

LES OGSÅ: - SIMON HAR JOBBET BRA I SOMMER