Ville ikke prate om Lovren og Lallana

Ronald Koeman ble irritert på journalister som stadig stilte spørsmål om Dejan Lovren og Adam Lallana under Southampton-managerens pressekonferanse i dag.

Lovren, Lallana og Rickie Lambert forlot alle Southampton til fordel for Liverpool sist sommer, men Southampton-manager Koeman ønsket ikke å svare på spørsmål om de tidligere Saints-spillerne på sin pressekonferanse i dag.

Etter å ha fått flere spørsmål om trioens retur til St Mary's utbrøt en frustrert Koeman:

- Er du agenten til Lovren og Lallana? Kanskje laget var sterkere med Lovren i forsvaret, men vi har gjort en god jobb med å erstatte gode spillere med andre gode spillere. Vi har sluppet inn bare 17 mål, og når vi har et så godt forsvar gir det oss en god mulighet til å ende høyt på tabellen.

- Jeg kommer ikke til å svare på flere spørsmål om spillerne til Liverpool. Jeg skjønner ikke hvorfor dere har kommet til denne pressekonferansen bare for å stille spørsmål om dem. Jeg kommer ikke til å si det dere ønsker at jeg skal si om dem. Det har ikke noe med min jobb å gjøre. Jobben min er å forberede laget mitt.

- Jeg snakker ikke om spillere som kommer tilbake til klubben hvor de spilte forrige sesong, for da ville jeg snakket om spillere som kommer tilbake til Southampton hver eneste uke.

- Lallana er en veldig god spiller, og gjør det veldig bra i Liverpool, men han valgte å skifte klubb etter å ha fått et godt tilbud, og mer er det ikke å si om saken. Det er Southampton mot Liverpool, ikke Southampton mot spillere som spilte for Southampton forrige sesong.