Visekapteinen fornøyd med debuten

James Milner synes det er en stor ære å bli utnevnt som visekaptein i Liverpool, og var svært godt fornøyd med tre poeng over Stoke i debuten.

- Det er en stor ære å bli utnevnt som visekaptein. Liverpool er en utrolig klubb å være i. Jeg tror ikke jeg kommer til å forandre meg nevneverdig i min nye rolle. Du trenger mange kapteiner på laget, både visekapteiner og andre ledertyper som kan snakke sammen og hjelpe hverandre, sier Milner til Liverpoolfc.com om sin nye rolle.

- Men jeg ser som sagt på dette som en stor ære, og forhåpentligvis kan jeg hjelpe de unge spillerne på veien, for det er svært mange unge talenter her.

Den tidligere Manchester City-spilleren takker ellers målscorer Philippe Coutinho for at laget fikk med seg tre poeng hjem i hans debut for Liverpool.

- Et godt resultat

- Jeg så ham gjøre noe lignende et par ganger forrige sesong. Det var hyggeligere å oppleve det når han er på laget mitt!

- Den scoringen var akkurat hva kampen trengte. Det var en tøff kamp. En krig. Jeg syntes vi forsvarte oss veldig godt. Det måtte noe spesielt til for å vinne kampen, og vi klarte å få til det.GULT KORT: Visekaptein James Milner fikk et strengt idømt gult kort av dommer Anthony Taylor.

 - Dette var ikke bare sesongens første kamp, for alle husker hva som skjedde i siste serierunde forrige sesong. Guttene viste god karakterstyrke. Når man kommer hjem fra Stoke med tre poeng, er det alltid et godt resultat.

Skryter av forsvarsrekka

Milner var en av fire sommerkjøp som fikk starte gårsdagens kamp, mens også Roberto Firmino kom inn og fikk sin debut.

- Vi har mange kvalitetsspillere fremover på banen, men hele laget og ikke minst den bakre fireren skal ha honnør for denne seieren.

- Clyney så ut som han hadde vært i klubben i 10 år. Joe spilte sin første kamp i Premier League, og fikk bryne seg på Walters, som er en rutinert og veldig dyktig proff. Han er en vanskelig spiller å spille mot. Jeg syntes Joe var strålende, og gjorde en flott jobb.

- Våre to midtstoppere var også modige, og holdt linjen godt. Det er vesentlig for oss på midtbanen og for hele laget. Jeg synes de bak var strålende.

LES OGSÅ: TROR MILNER BLIR EN VIKTIG BRIKKE