Viser frem ny bortedrakt 16. juli

Liverpool bekrefter at de skal presentere bortedrakta for 2015/2016-sesongen under et arrangement i australske Brisbane om ti dager.

Supporterne får se New Balance-trøya torsdag 16. juli klokka 10.30 norsk tid, melder klubben på egne nettsider. Den påfølgende dagen skal Liverpool møte Brisbane Roar til en treningskamp.

I den australske byen får Liverpool-fansen møte Ian Rush og Dietmar Hamann, som stiller opp for å signere drakter og svare på spørsmål. Det er tre førstelagsspillere som skal presentere trøya i neste uke, opplyser klubben.

Martin Skrtel, Simon Mignolet, Raheem Sterling og Daniel Sturridge viste frem den nye hjemmedrakta foran over tusen supportere og pressefolk på Anfield i begynnelsen av april, mens tredjedrakten ble tatt i bruk mot Stoke i siste serierunde.

Les også: Fra 20 til 30 millioner pund i året

Før turen til Brisbane i sommer skal de røde til Thailand, der en kamp mot et lokalt stjernelag venter tirsdag 14. juli. I Australia, tre dager etter møtet med Brisbane Roar, skal laget måle motstand med Adelaide United, før Liverpool fortsetter oppkjøringen mot et sammensatt lag i Malaysia.