Ward til frontalangrep på LFC og Carra

Raheem Sterlings agent går til frontalangrep på LFC og kaller Jamie Carragher en idiot. Aidy Ward slår også fast at Sterling ikke kommer til å signere en ny kontrakt med Liverpool om han blir tilbudt £900,000 i uken!

Forholdet mellom Sterlings agent og Liverpool FC har nådd frysepunktet, og vel så det. Nå går Aidy Ward til et ekstraordinært angrep på Liverpool FC.

- Jeg bryr meg ikke om dette er dårlig PR for klubben og klubbens situasjon. Jeg bryr meg rett og slett ikke, sier Ward til London Evening Standard.

- Raheem kommer definitivt ikke til å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Han signerer ikke for £700,000 i uken, ikke for £800,000 i uken, ei heller for £900,000 i uken. Han skriver ikke under, fortsetter en Ward som tydeligvis er på krigsstien.

- Min jobb er å sørge for at jeg gjør det som er best for mine klienter. Dersom folk sier at jeg gjør en dårlig jobb, eller at mine klienter får dårlige råd, betyr det ingenting for meg.

En rekke tidligere Liverpool-spillere, med Jamie Carragher i spissen, har kritisert Raheem Sterling og ikke minst hans agent for håndteringen av denne saken.

- Carragher er en idiot. Alle vet det, utbasunerer Ward.

- Kritikk fra såkalte eksperter eller tidligere Liverpool-spillere bryr jeg meg ikke om. Det er ikke relevant.

Ward legger også skylden på Liverpool FC for at kontraktsamtalene er blitt en mediesak.

- Hvorfor ble det slik? Det finnes ikke røyk uten ild.

Ward utelukker Real Madrid, Barcelona og Bayern München som ny klubb for Sterling, og antyder at Chelsea eller Manchester City er mest sannsynlig som ny arbeidsgiver for sin klient.

- Jeg er ikke bekymret. Jeg hadde vært bekymret hadde jeg tatt en avgjørelse jeg ikke hadde visst konsekvensene av. Alle Premier League-klubber vil by på ham.