Warnock til Derby

Derby County bekrefter at de har kjøpt tidligere Liverpool-forsvarer Stephen Warnock fra Leeds United.

The Rams oppgir ikke summen de har betalt for den 33 år gamle venstrebacken. Warnock har skrevet under på en kontrakt på 18 måneder, med opsjon på ytterligere ett år.

Warnock blir dermed lagkamerat med Jordon Ibe i Derby.

- Vi er glade for å ønske Stephen Warnock velkommen til Derby County, uttaler Derby-manager Steve McClaren til klubbens nettside.

- Han er en solid og erfaren forsvarsspiller som styrker våre defensive valgmuligheter i de månedene som gjenstår av sesongen, legger han til.

Ormskirk-gutten Warnock begynte karrieren i Liverpool, der han gitt gradene i klubben og skrev profesjonell kontrakt i 2002. Han spilte 67 kamper for Anfield-klubben, og var også lånt ut til Bradford og Coventry i sin tid i Liverpool. I januar 2007 ble han solgt til Blackburn Rovers for £1.5M, hvor han spilte 109 kamper. Deretter gikk ferden til Aston Villa sommeren 2009. Etter 104 kamper for dem, og deretter 15 kamper på lån hos Bolton, skrev han under for Leeds United i januar 2013. Warnock spilte 67 kamper for Leeds, og har også båret kapteinsbindet i Yorkshire-klubben. Totalt har han spilt 423 kamper i klubbkarrieren, og gjort 18 mål. Han har også to landskamper for England.