West Bromwich håper å signere Lambert til uka

Rickie Lambert (33) nærmer seg Liverpool-exit.

Lokalavisen Birmingham Mail skriver at Liverpool-angriper Rickie Lambert (33) kan bli West Bromwich-klar i løpet av de neste 72 timene. Trener Tony Pulis legger ikke skjul på interessen for spissen.

Les også: Lambert nærmer seg West Bromwich

– Rickie er tilgjengelig. Liverpool har gjort det kjent, og vi er interesserte. Det er viktig for oss å få tak i spillere som scorer mål, og Rickie har en glimrende statistikk, sier Pulis, ifølge avisen.

Holder samtaler

Liverpool og West Bromwich er i samtaler om 33-åringen, og forhandlingene er positive for Pulis & Co. WBA-sjefen håper Lambert er klar for Midlands-klubben til neste uke.

Saken fortsetter under bildet.


SJELDEN JUBEL: Rickie Lambert scoret mot Aston Villa i januar. Det er en av hans få nettkjenninger i Liverpool-trøya.

Og Pulis er ikke i tvil om at spissveteranen kommer til å levere scoringer for West Bromwich.

– Det blir som å få en helt ny bil. Bare gi den litt drivstoff, så vil den gå av seg selv. Ifølge folk i Liverpool, er Rickie i god fysisk form og desperat etter å spille fotball, sier Pulis til Birmingham Mail.

Les også: Byr tre millioner pund for Lambert

Trenger målscorer

Tidligere denne uka gikk Pulis ut i pressen og understreket viktigheten av å hente inn en målscorer.

Sammen med Mario Balotelli (24) og Fabio Borini (24), virker Rickie Lambert å være helt ute i kulden på Anfield. De to italienerne kobles stadig med nye klubber, men Lambert ligger foran dem i løypa når det gjelder å finne seg en ny klubb. 33-åringen kan være historie i Liverpool allerede på mandag.