West Ham-duo sliter med skader

West Ham-manager Sam Allardyce opplyser at Carl Jenkinson og Alex Song er tvilsomme til lørdagens kamp på Anfield.

Jenkinson, som er på lån fra Arsenal, og Song, som også har en fortid i Arsenal, sliter med smeller som kan føre til at de ikke kan spille kampen mot Liverpool. James Tomkins sliter også med skade, mens James Collins var tilbake i trening i dag, og West Ham kan derfor være tynt besatt bakover på banen på lørdag.

- Vi har flere spillere som sliter med smeller, og et par spillere har vært på behandlingsbenken denne uken. Spesielt Song, Tomkins og Jenkinson, så vi får vente og se hvordan det går med dem. Tomkins og Jenkinson kjemper en kamp mot klokka. Collins var tilbake i trening dag, så forhåpentligvis kan han spille kampen om han ikke får en reaksjon. Joey O'Brien har også litt problemer med en hamstring, sa Allardyce under sin pressekonferanse tidligere i dag.

West Ham slo Liverpool 3-1 tidligere i sesongen, etter mål av Winston Reid, Diafro Sakho og Morgan Amafilitano. Lørdagens kamp vil by på gjensyn med Andy Carroll og Stewart Downing.

- Det faktum at de spilte 120 minutter mot Chelsea på tirsdag gir oss en mulighet. Det var en fantastisk kamp. Jeg tror de er veldig skuffet over at de tapte. De var laget som skapte flest sjanser, men de ble straffet til slutt. Det hjelper ikke hvor bra du spiller, når du ikke vinner til slutt. Over de to kampene mot Chelsea tror jeg ikke de kunne ha spilt mye bedre, men misbrukte sjanser ble avgjørende, slik det alltid blir, sier Allardyce.

- Liverpool har ikke vært i bedre form denne sesongen enn de er nå. Jeg forventer en vanskelig kamp, som alltid på Anfield, men vi ser frem til den i den formen vi er i for øyeblikket.

- Slik Liverpool spiller nå er de nesten på nivå med det de presterte i fjor. De har selvsagt ikke den samme trusselen på topp som de hadde i fjor, i Sturridge og Suarez. Men jeg tror Sturridge vil være tilbake på et eller annet stadium i denne kampen, kanskje kommer han inn fra benken. Det betyr at de får en større trussel på topp. 

 - Jeg er sikker på at Andy Carroll ville likt å score på Anfield, men jeg vil ikke at han skal begynne bekymre seg for at han har noe å bevise.