Wisdom benket

West Bromwich valgte å ikke starte med Andre Wisdom for første gang siden syvende Premier League-runde da de slo tilbake og fikk med poeng i Burnley. Danny Ings sentral i kampen.

Etter å ha startet og spilt 16 seriekamper på rad siden oktober, ble den utlånte Liverpool-forsvareren plassert på benken til dagens møte med nedrykkstruede Burnley på bortebane.

Hjemmelaget styrte det meste allerede fra avspark, og West Bromwich slet med å holde på ballen. Det takket Ings, som engelske presse melder er nær en sommerovergang til Liverpool, pent for. Spissen kombinerte flott og slo en målgivende pasning til angrepspartner Ashley Barnes idet klokka hadde passert ti minutter, og vertene tok en fortjent ledelse.

Omtrent tjue minutter senere satte Ings selv ballen i nettmaskene etter et innlegg. Det var 22-åringens åttende fulltreffer i toppdivisjonen denne sesongen.

Les også: De utlånte: Ojo imponerte i debuten

Like før pause reduserte Chris Brunt – noe ufortjent – for West Bromwich, men West Midlands-klubben ga seg ikke med det. Fra benken fikk Wisdom se innbytter Brown Ideye utlikne i det 67. minutt, og Tony Pulis’ menn tok med seg ett poeng fra Turf Moor. Wisdom ble sittende på sidelinja gjennom hele oppgjøret.

Se høydepunktene fra kampen under. (Video: TV 2)