Wisdom fikk sin første opptreden på elleve uker

Fem av Liverpools lånesoldater har fått spilletid i ettermiddag. Andre Wisdom kom inn fra benken, Jack Dunn fikk sine første minutter for Burton Albion, mens en trekløver spilte 90 minutter.

Nok en gang var Andre Wisdom utelatt av startelleveren til West Bromwich, som i dag møtte Crystal Palace på bortebane. Men etter at James Morrison og Craig Gardner hadde sørget for en tomålsledelse i hovedstaden, kom den utlånte Liverpool-forsvareren inn etter 71 minutter.

21-åringen fra Leeds gikk inn på inn den vante høyrebackplassen, og han bidro til å holde nullen i sluttminuttene. Dette var hans første minutter siden nederlaget for Tottenham lørdag 31. januar. Så langt denne sesongen har Wisdom vært på banen i 23 ligakamper og to cupkamper for The Hawthorns-klubben.

Saken fortsetter under.

VANT I «COMEBACKET»: Wisdom fikk være med på å ta tre poeng. (Video: TV 2)

Samtidig fikk Jack Dunn sin debut for Burton Albion. Scouseren startet imidlertid ikke oppgjøret mot Morecambe på bortebane, men det gjorde lagkamerat Kevin Stewart. Gjestene tok ledelsen ved Lucas Akins etter halvtimen, før samme mann doblet den på straffe i andre omgang.

I det 72. minutt byttet Jimmy Floyd Hasselbaink inn Dunn, som har hatt en litt forsinket start på utlånet grunnet en mindre skade. Morecambe reduserte i sluttsekundene, men Dunn fikk være med på å beseire Lancashire-klubben. Stewart ble byttet ut på overtid.

Målvakt returnerer

For hjemmelaget var ikke keeper Danny Ward med i troppen, og ettersom utlånet er ved veis ende etter helga, returnerer 21-åringen, med en rekke kamper på benken til Liverpools førstelag dette året, dermed tilbake til Merseyside. Sisteskansen har fått stå fem kamper i Morecambe-buret fra 21. mars til nå.

– Tusen takk til alle i Morecambe for den siste måneden. Støtteapparatet, spillerne og fansen har vært strålende. Lykke til videre, skriver Ward til sine følgere på Twitter.

I samme divisjon var Lloyd Jones på banen gjennom samfulle minutter da Accrington Stanley glapp seieren i siste minutt. Starten i hjemmemøtet med Stevenage var riktignok alt annet enn bra da Nicky Hunt ble utvist før to minutter var passert på klokka, men Sean Maguire ga likevel klubben fra Lancashire ledelsen etter kvarteret.

FIKK 90 NYE MINUTTER: Lloyd Jones (19). Her fra Liverpools U21-kamp mot Sunderland i februar.

Stevenage utliknet bare fire minutter senere, men Maguire sørget for at vertene ledet 2–1 til pause, i det som var Jones’ andre kamp siden låneoppholdet ble forlenget tidligere denne uka. Stillingen sto seg lenge, men med én mann mer på banen klarte bortelaget å kjempe inn 2–2 i det 89. minutt.

Jones, nå med ni kamper for klubben i League Two, pådro seg et gult kort tidlig i første omgang. Accrington Stanley er nummer 17 av de 24 lagene på nivå tre i landet. Det gjenstår to serierunder av sesongen.

Tap for Williams – Ojo benket

På nivå to – League One – tapte Notts County etter to raske scoringer imot etter omtrent et kvarter spilt borte mot Crawley. Jordan Williams spilte hele bunnkampen i midtforsvaret til Notts County, som for øyeblikket ligger på nedrykksplass. De har imidlertid én kamp til gode på flere av lagene foran, og med seier i hengekampen kan har klubben muligheten til å havne på trygg grunn.

I Championship var verken Sheyi Ojo eller Jerome Sinclair i startelleveren til Wigan hjemme mot Brighton, som tidligere i uka så João Carlos Teixeira brekke foten. Sinclair var ikke engang med i troppen i ettermiddag, mens Ojo varmet benken gjennom hele kampen. Wigan vant 2–1, blant annet takket være en målgivende pasning av tidligere røde Jermaine Pennant, men med bare to kamper igjen, og fem poeng opp til sikker plass, rykker klubben trolig ned.

Jordan Lussey var heller ikke med da Bolton spilte 2–2 borte mot Brentford i samme divisjon. Tidligere denne måneden sa manager Neil Lennon at Liverpool-spilleren ble hentet inn for U21-laget, ifølge klubbens Twitter-konto. Dermed blir 20-åringen mest sannsynlig ikke å se i Championship i sesonginnspurten.