Wisdom: – Fremtiden min er i Liverpool

Andre Wisdom er på sitt tredje låneopphold, men tror fortsatt han skal klare å spille seg inn på Liverpool.

Andre Wisdom er lånt ut til Norwich denne sesongen. I helgens Premier League-premiere ble han sittende på benken gjennom hele kampen mot Crystal Palace.

Den sterke forsvarsspiller kom til Liverpool fra Bradford City som 14-åring, og er fast bestemt på at han skal returnere til Liverpool.

- Jeg hadde min Premier League-debut for Liverpool mot Norwich, så jeg var glad for å komme hit på lån og forhåpentligvis få suksess. Jeg har også vært på lån i Derby og West Brom fordi jeg vet at det å gå ut på lån er en viktig del av spillet nå, sier Wisdom til Daily Star.

- Jeg er fortsatt ung, og jeg lærer fortsatt. Men Premier League er veldig tøft, så disse utlånene kan bare gjøre meg til en bedre spiller.

- Uansett hva som skjer, ser jeg fortsatt framtiden min i Liverpool. Men du må bevise at du er verdt å satse på, og forhåpentligvis kan jeg vise det her, sier 22-åringen.

Wisdom signerte en ny fireårskontrakt med Liverpool 26. mai, like før han ble klar for Norwich. Han har 21 førstelagskamper for LIverpool fra start og en som innbytter.

LES OGSÅ: - Vi har funnet en edelsten i Gomez