Xabi og Reina gleder seg til Anfield-comeback

Xabi Alonso (33) og Pepe Reina (32) snakker om sitt forhold til Liverpool og fansen på The Kop.

Verken Xabi Alonso eller Pepe Reina fikk anledning til å ta skikkelig farvel med Liverpool-fansen før de forlot klubben. Nå gleder duoen seg til å komme tilbake til Anfield og spille foran The Kop igjen.

Les også: Angrer ikke på Liverpool-exit

– Jeg har ikke vært tilbake på fem år. Jeg hadde fem flotte år her og har mange gode minner fra de årene. Vi hadde noen fantastiske kvelder på Anfield, sier Xabi Alonso til Liverpools offisielle nettsted.

Saken fortsetter under bildet.


LEGENDE: Pepe Reina spilte 394 kamper i løpet av åtte år for Liverpool.

Reina stiller seg bak utsagnet til landsmannen. 32-åringen ser frem til å høre You'll Never Walk Alone.

– Det blir en glede å spille foran Liverpool-fansen igjen, og det blir følelsesladd å forsvare målet foran The Kop. Fansen var så respektfulle overfor meg og familien min, sier Reina til Liverpoolfc.com.

Les også: Håper Liverpool avanserer

Xabi Alonso bodde i Liverpool mellom 2004 og 2009, mens Reina hadde byen og klubben som hjem mellom 2005 og 2013. Spanjolene stiftet begge familie i den engelske havnebyen.

– Det var i Liverpool jeg ble en mann. Inntil jeg flyttet hit, bodde jeg hjemme hos foreldrene mine. Min første sønn ble født her, så denne byen vil alltid være spesiell for meg. Det er en spesiell kobling mellom byen og klubben, som man føler når man kommer hit. Det er som en religion, sier Xabi Alonso.

Saken fortsetter under bildet.


CHAMPIONS LEAGUE-MESTER: Xabi Alonso (t.v.) vant Champions League i sin første sesong på Anfield.

– Ett av barna mine ble født i Liverpool, mens tre av barna vokste opp her. Jeg ble behandlet som en av dem. For meg vil Liverpool alltid være hjemme, tilføyer landsmann og lagkamerat Reina.

Les også: Alonso klar for Bayern

De to nåværende Bayern München-spillerne skal spille på hvert sitt lag på søndag. Xabi Alonso er plukket ut på Steven Gerrards mannskap, mens Reina er blant Jamie Carraghers utvalgte.

– Jeg må stå på streken i tilfelle Xabi skyter fra midtstreken, spøker Reina overfor Liverpoolfc.com.

Xabi Alonso spilte 210 kamper for Liverpool, mens Pepe Reina fikk med seg 394 matcher i rødt.