Yesil-dobbel i debuten

Liverpool-utlånte Samed Yesil presenterte seg for fansen med to nettkjenninger på to minutter.

Spissen satt på benken fra start da Luzern tok imot tyske Kaiserslautern til en treningskamp fredag. Men 21-åringen ble byttet inn i pausen, og tolv minutter ut i andre omgang smalt det.

Først skallet han ballen bestemt i mål etter et Luzern-angrep på venstresiden, før han to minutter senere ble spilt alene med keeper. Uten å dempe ballen slo han den kontrollert i nettmaskene.

Før den målfarlige tyskeren, med tyrkiske røtter, entret banen, ledet vertene 2–1. Yesil-målene avgjorde praktisk talt kampen, som til slutt endte 5–1 etter en ny Luzern-scoring kvarteret før slutt.

Yesil ble lånt ut til sveitserne, der tidligere Liverpool-spiller Markus Babbel er sjef, mandag denne uka. Han har slitt med flere langvarige skader de siste sesongene og har bare to førstelagskamper for Liverpool siden overgangen fra tysk fotball for tre år siden.