Yesil scoret igjen

Samil Yesil scoret sitt tredje mål på to kamper da Liverpool U21 vant 2-1 i Irland. Cameron Brannagan scoret det andre målet for de røde.

Etter 6-0 mot Waterford på fredag vant Liverpool U21 i dag med 2-1 over UCD (University College Dublin).

Liverpool tok ledelsen etter en halvtime da Sergi Canos gjorde et fint forarbeid før Cameron Brannagan kunne tuppe ballen i nettet.

Samed Yesil doblet ledelsen da han avsluttet fint på en pasning fra Jack Dunn.

Irene reduserte så og skapte en spennende avslutning etter scoring av Samir Belhout.

«Etter å ha spilt fredag virket vi litt slitne i 2.omgang, du kunne se at guttene har hadde en god og lang uke», forklarte trener Michael Beale etter kampen.

«I perioder spilte vi likevel veldig, veldig bra. Vi skapte mange sjanser og scoret et utmerket mål fra Samed Yesil.

«Nå vil vi trene sammen med de spillerne som ikke har reist avgårde med førstelagstroppen og det vil bli fint å få være sammen med noen av seniorspillerne et par dager.

«Siden bygger vi oss opp til å spille i en turnering mot PSV og Porto, noe som vi ser fram til.»

Liverpool 1.omgang: Vigouroux, Randall, Hart, Paez, Brewitt, Gomez, Canos, Marsh, Sinclair, Brannagan, Dunn.

Liverpool 2.omgang: Firth, Virtue, Paez, Polgar, Whelan, O'Hanlon, Phillips, Brannagan, Dunn, Yesil, Sinclair.