Ytterligere tre år med Standard Chartered

Liverpool har forlenget sin avtale med hovedsponsor Standard Chartered. Banken vil nå ha sitt navn på trøyene til de røde til og med 2018-19.

Standared Chartered ble Liverpools hovedsponsor i juli 2010 og er i ferd med å fullføre sin femte sesong med logoen om de røde trøyene.

Kontrakten med banken er nå forlenget til å vare frem til 30.mai 2019, altså i ytterligere fire sesonger totalt.

 "Denne forlengelsen viser styrken i vårt langvarige samarbeid og den suksessen partnerskapet med Standard Chartered har vært", sier Billy Hogan, Liverpool FC chief commercial offiser til liverpoolfc.com.

"Å ha sponsornavnet på trøyene til Liverpool er ekstremt prestisjefylt og bare fem merkevarer vil ha prydet trøya over de 40 siden vi skapte muligheter for en slik sponsor.

"Når denne avtalen slutter vil vi ha samarbeidet med Standard Chartered i nesten et tiår og vi fortsetter å dele våre verdier, lidenskap og innsats for lokalsamfunnet."

"Liverpool Football Club er en fantastisk klubb som er enormt populær verden over", sier Peter Sands, daglig leder hos Standard Chartered PLC.

"De siste årene har vært samarbeid gitt anledning til å utdype vårt engasjement med våre kunder, klienter og stab, og bidratt til  verdifulle veldedige formal som står våre hjerter nærme.

"Vi er veldig fornøyd over å kunne fortsette dette samarbeidet og ser fram til hva vi kan oppnå i fremtiden."