– 80% sjanse for at vi ikke spiller i Champions League

Men Jürgen Klopp tror han likevel skal få fatt i spillere fra øverste hylle.

– Det er selvsagt ikke 100% sikkert, men kanskje 80% sikkert at vi ikke er med i Champions League neste år, siteres Klopp av Mirror.

– Dersom jeg snakker med en spiller nå, og han sier til meg at «dersom dere spiller i Champions League neste sesong, så vil jeg være interessert i å spille for dere», så vil jeg legge på røret. Da er jeg ikke interessert, fortsetter tyskeren.

– Dersom en spiller i en alder av 35 eller 36 år ser tilbake på karrieren og henger seg opp i den ene sesongen han ikke spilte i Champions League, da synes jeg synd på ham. Det er så mye du kan oppnå og mange mål du kan nå, dersom du slutter deg til vårt lag.

– I fremtiden kan vi kvalifisere oss for Champions League, spille der, og kanskje vinne turneringen. Det vil være mye mer tilfredsstillende.

– Det jeg vil fortelle spillere er at de må trene hardt. Det er hva vi trenger her. Ikke spillere som hopper på et tog i fart. Så dersom noen sier til meg: «Nei, dere spiller ikke i Champions League neste sesong», så sier jeg ha det bra og takk til deg. Ha det artig hvor enn du vil være. Det er ikke min måte å gjøre det på. Vi må ta den veien som er normalt for en klubb som ikke spiller i Champions League.

– Vi vil finne spillere, og vi har spillere, som vil gå den veien vi har startet på.

LES OGSÅ: – Vi jobber globalt