– Allen fortjener mer spilletid i Liverpool

Det mener den walisiske landslagssjefen.

Joe Allen har startet bare tre ligakamper denne sesongen, og har den siste tiden blitt linket bort fra Liverpool. Blant annet viser Watford interesse for midtbanespilleren.

Totalt har Allen vært involvert i 24 Liverpool-kamper denne sesongen, men nesten halvparten av disse har vært som innbytter. Etter to gode landskamper for Wales den siste uken mener landslagssjef Chris Coleman at det er på tide at Jürgen Klopp gir 26-åringen mer spilletid.

LES OGSÅ: Joe Allen kåret til kampens beste spiller

– Joe er en strålende spiller, og du merker det når han ikke er tilgjengelig for laget. Han finner vinkler hvor andre ikke klarer å slå pasninger. Han kan tre en ball gjennom et nåløye, og klarer å holde på ballen i trengte posisjoner. Han værer fare. Han er fantastisk, og har stor betydning for måten vi spiller på. Han er en toppspiller, skryter Coleman til Daily Mail.



– Ulike managere har ulike meninger, men uansett hvilket lag jeg hadde ledet så ville jeg hatt ham i startoppstillingen. Jürgen Klopp har sine egne ideer, og slik er fotballen. Det handler om meninger. Men for meg fremstår Joe som en stor spiller.

– Det er uheldig at han ikke spiller så mye for Liverpool som han hadde ønsket. Han er i alle fall uerstattelig for oss, med den jobben han gjør for laget. Han blir litt oversett til tider, fordi vi har Gareth Bale og Aaron Ramsey. Du ønsker å ha en Joe Allen foran din bakre firer og bak spissen din, slik at han kan tre igjennom den siste pasningen. Han er kapabel til å gjøre begge deler.

LES OGSÅ: – Joe er frustrert over å ikke spille mer