– Anfield kan inspirere oss til et nytt comeback

Simon Mignolet er overbevist om at støtten fra tribunene mot Villarreal blir minst like god som mot Borussia Dortmund.

Villarreal har en 1-0 ledelse å gå på etter den første kampen i Spania, og med en spansk scoring på Anfield må Liverpool score tre ganger for å ta seg til finalen i Europa League.

– Jobben blir mye enklere når vi har fansen bak oss. Det vet vi, sier Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.


 
– Alt er mulig på hjemmebane, en europacupkveld på Anfield. Det viste vi mot Manchester United og Borussia Dortmund tidligere denne sesongen, og opp gjennom årene har det vært mange store europacupkvelder på Anfield, fortsetter målvakten.

– Viktig å holde hodet kaldt

– Vi tror selvsagt dette skal være mulig. Vi må holde hodet kaldt som spillere, og fokusere på jobben vi skal gjøre. Vi må forsøke å spille opp mot vårt beste, og ta oss videre. Det er hva alle i garderoben ønsker. Alle i Liverpool FC. Å komme seg til finalen.

LES OGSÅ: Can kan rekke Villarreal

– Stemningen på tribunene mot Dortmund var fantastisk, noe den også var i påfølgende kamp mot Everton. Fansen møter opp for å drive oss fremover, og det er en veldig fin stemning å spille i.

– Du ønsker å spille store kamper som dette, hvor du føler presset og stemningen på stadion. Det er grunnen til at du ble fotballspiller når du var guttunge.

– Dortmund følte nok presset som stemningen på tribunene skapte utover i kampen, og kollapset som en følge av det. Dersom det er en stadion hvor store ting kan skje, så er det på Anfield.

LES OGSÅ: – Vi kan klare dette