«Bare» tre kamper på to uker

Jürgen Klopp vil få noe mer tid på Melwood de nærmeste dagene, og kan få nøkkelspillere i form til Wembley.

«Ikke så galt at det er godt for noe» osv, men selv om røde fans helst hadde sett Liverpool videre i FA-Cupen vil exit i den turneringen lette litt på et kamp-program som har vært det tetteste i engelsk toppfotball denne sesongen.

Det kan forhåpentligvis bidra til at spesielt Daniel Sturridge og Philippe Coutinho får en god mulighet til å spille seg i form til finalen i Capital One Cup mot Manchester City søndag 28. februar på Wembley. Divock Origi er en annen som er tilbake på banen.

Første kamp er mot bunnlaget Aston Villa i Birmingham til søndag. På torsdag om ei drøy uke går turen til Augsburg og 1/16 finalen i Europa League. Helgen etter, 20-21.02, er det da fri for Liverpool siden 5. runde i FA-Cupen spilles, mens returen mot Augsburg går 25.02 på Anfield.

Den avgjørende kampen mot Augsburg spilles bare tre dager før møtet på Wembley, men er altså på eget gress. Motstander Manchester City spiller en returkamp mot Dynamo Kiev, i Ukraina, onsdagen før finalen. Manager Manuel Pellegrino har også sagt at Champions League vil bli prioritert i en slik grad at man kan komme til å stille et svekket lag mot Chelsea i FA-Cupen helgen før om kampdatoen ikke flyttes fra søndag til lørdag.

Angående andre spillere på skadelisten er det fortsatt ikke kommet noen flere opplysninger angående Joe Allen og Dejan Lovren som ble skadet i kampen mot Sunderland.

TERMINLISTE