– Christian prøver noen ganger for hardt

Liverpool har slitt med å score mål denne sesongen, noe som blant annet har ført til at kritikken har haglet mot lagets toppscorer, Christian Benteke.

– Alle kunne se at Christian var involvert i to av de tre målene vi gjorde mot Exeter. Han slo en veldig god pasning i forkant av det første målet, og han jobbet veldig hardt. En spiller med hans status kunne fort ha tatt lett på en kamp som denne, men jeg kunne ikke se noen tegn til det. Holdningene hans til kampen var veldig bra, uttalte Klopp under sin pressekonferanse tidligere i dag.

– Noen ganger forsøker han for hardt. Han kjemper mot midtstopperne, men det er normalt. Han holdt hodet kaldt, og prøvde igjen og igjen. Noen ganger får han ikke til det han prøver på, men alle kan se at han vet hvor målet står, og det er viktig. Han må fortsette med det. Dette er jobben hans, og vi må forsøke å hjelpe ham, slik at det fungerer perfekt. Det er hva vi akter å gjøre.

– Jeg forstår hvorfor dere spør om dette, for vi scorer ikke nok mål. Men vi har en veldig god spiss i Christian. Noen ganger sitter han på benken, men det er normalt. Vi må tenke på hva som fungerer best for hver enkelt kamp, og det er hva vi gjør.

LES OGSÅ: – Når en spiss ikke scorer er han ikke fornøyd