- De tre neste ligakampene kan gi hint om topp fire eller ikke

Jürgen Klopp erkjenner at topp fire fortsatt er en målsetning i PL. Klopp snakker morgendagens motstander Leicester.

- Topp fire vil alltid være et mål, og derfor er det et mål, men jeg kan ikke si noe om jeg tror vi vil greie det eller ikke. Det er bare våre prestasjoner ute på banen som vil influere det. Det er prestasjonen vi må fokusere på.

- Vi har viktige kamper fremover i Premier League, ikke minst nå med bortekamp mot Leicester før vi møter Sunderland og Aston Villa. Jeg tror disse tre kampene kan gi et lite hint om hvor vi kommer til å ende denne sesongen, men selv etter disse kampene vil det ikke være over.

- Vi har hatt en rad med kamper hvor vi har vært bedre enn ok mer stabilt, selv når vi har gjort mange bytter på laget. Det er noe vi må ta med ut på banen hele tiden slik at vi kan virkelig kjempe om de rette resultatene.

- Vi kjenner til den kvaliteten vi møter, ikke minst gjelder det vår neste motstander Leicester. Det er et lag som er i perfekt harmoni, for å være ærlig. Vi kunne ha snakket om alle på det laget, men slik fotballen er blir det mest snakk om Mahrez og Vardy. Hvis du skal snakke om Leicester må du også snakke om spillere som Kante, Drinkwater, Christian Fuchs med sine dødballer og innkast, forsvarsspillerne og Kasper Schmeichel.

- Det er lett å berømme dem, men nå ønsker vi å gi dem kamp og bedre vår situasjon ved å skaffe oss poeng. Slik vi gjorde det hjemme. De har hatt noen dager fri og vi har hatt tre kamper og det er en stor forskjell. Nå kunne vi hvile mange spillere på lørdag slik at vi er forberedt, men det er klart at det kommer til å bli en intens kamp.

- Det er ikke bare lange baller, de kan spille kontringsfotball på sitt beste. Det er virkelig bra. Det fine er at de har en klar plan som vi kjenner til og de ikke vil forandre mye på, men alle de andre lagene visste om det også og de greide ikke å hindre deres styrker over 95 minutter. Vi vil gi det vi har og forhåpentligvis kan det fungere.

LES OGSÅ: Klopp: - Tror ikke det kommer nye spillere i dag