– Derfor feiret jeg scoringen med Kolo

Mamadou Sakho forklarer sin utagerende feiring av 2-0 scoringen mot Everton, da han stanget et perfekt innlegg fra James Milner i nettmaskene.

Sakho rev seg løs fra sine lagkamerater, som ville feire scoringen sammen med ham, og løp rett bort til innbytterbenken hvor han kastet seg om halsen på Kolo Toure.

LES OGSÅ: – Dette var som en treningsøkt for Liverpool

– Kolo sa til meg tidligere på dagen at jeg ville score igjen, så det var grunnen til at jeg tenkte på ham og løp for å feire sammen med ham, forklarer Sakho til Liverpoolfc.com.

(Video med tillatelse av TV2)

– Det var en veldig, veldig god stemning på tribunene under kampen, og dette var et veldig godt resultat for oss. Jeg syntes vi fortjente det, for vi spilte veldig bra, fortsetter midtstopperen.

– Vår tolvte mann var med oss – fansen. Det var en veldig fin kveld for Liverpool.

Fokuserer på neste kamp

Liverpool har nå vunnet fire kamper på rad, men Sakho har beina godt plantet på bakken.

– Folk snakker fortsatt om at vi slo Dortmund, og slike ting. Men vi må bevare roen, fortsette å jobbe, og så får vi se. Vi må beholde fokus på hver enkelt kamp, for denne sesongen er ikke over, og vi må stå på.

– Vi skal nyte denne seieren, men deretter retter vi fokuset mot neste kamp, for ingen kamper er like og vi trenger et bra resultat i neste kamp, avslutter franskmannen.

LES OGSÅ:  – Vi forstår hva manageren ønsker nå