- Det har vært en lovende sesong

Liverpool U21 avsluttet sesongen med 0-2 tap mot Manchester City. Trener Michael Beale er fornøyd med at flere av hans spillere har markert seg på førstelaget.

Resultatmessig har det vært blandet kost for Liverpools «reservelag» denne sesongen, men en rekke U21-spillere har fått prøve seg på førstelaget, først og fremst i cupkamper.

Ligaspillet ble avsluttet med 0-2 mot Manchester City, inkludert spill av 18-åringene Adam Phillips, Ovie Ejaria og Brooks Lennon.

- Vi hadde tre store sjanser på 0-1 ved Brooks, Tiago og Lloyd Jones, alle fra innenfor fem-meteren, men vi tok ikke vare på dem, forklarer trener Michael Beale overfor Liverpoolfc.com. – Hadde vi scoret på en av de mulighetene tror jeg ikke vi ville ha tapt, men dessverre ga vi bort et mål til som følge av dårlig forsvarsspill.

- Totalt sett vil jeg si at det har vært en lovende sesong. Vi har sett mange at mange av våre spillere har fått muligheter på førstelaget, slik som Kevin Stewart og Sheyi Ojo, noe vi er veldig fornøyd med.

- Det er klart at når spillere blir flyttet opp til førstelaget vil stabiliteten på resultatene til U21 være opp og ned. Vår hovedjobb er imidlertid å få spillere fram på førstelaget og vi kan være stolte av hvordan de unge spillerne har gjort det.

Liverpool: Firth, Maguire, Hart, Ilori, Jones, Virtue, Kent (Lennon 30), M Gomes, Sinclair, Phillips (Brewitt 60), Teixeira (Ejaria 45).  Reserver: Whelan, Kelleher.