– Det var en ære å score mitt første mål

Brad Smith sier han har fått mye hjelp av Jürgen Klopp etter at han kom tilbake til Liverpool.

– Det var en ære å score mitt første mål for Liverpool, sa Brad Smith etter at han sikret 2-2 og omkamp mot Exeter i Fa-cupens tredje runde.

– Det var bra at vi klarte å komme tilbake i kampen to ganger etter å ha ligget under, og at vi fikk nok mål til å få en omkamp.

Og for en omveltning de siste månedene har vært for Smith. 21-åringen så lenge ut til å være ferdig i Liverpool, men plutselig var han tilbake i varmen. 

Kontrakten gikk ut i juni 2015, og han så seg om etter andre arbeidsgivere. Australieren var blant annet på prøvespill i Rosenborg. Men etter hvert returnerte han til Liverpool, og signerte ny kontrakt.

Han gjorde seg umiddelbart bemerket da han kom inn i kvartfinalen i ligacupen mot Southampton, og la pasningen til en av Origis scoringer.

– Klopp har hjulpet meg mye, og sagt hva han ønsker av meg. Jeg er glad for å være tilbake i Liverpool. Målet framover er å holde seg rundt førstelaget, og fortsette å gjøre det jeg kan når jeg får sjansen, sier mannen med den gode innleggsfoten.

LES OGSÅ: – Jeg kan ikke tro at vi må spille enda en kamp