- Dette er ikke moro lenger

En utladet Jürgen Klopp synes Liverpool fortjente tre poeng, men la heller ikke skjul på at han begynner å bli oppgitt over forsvarsfeilene, spesielt etter dødballer.

- Det var en utrolig kamp, sa en andpusten Jürgen Klopp uten briller til BT Sport. Brillene forsvant i jubelrusen som fulgte etter at Adam Lallana scoret 5-4 fem minutter på overtid mot Norwich.

- Vi må alltid tro det er mulig, og alt i alt synes jeg det var fortjent at vi vant.

- Likevel, vi har fortsatt problemer som vi må løse. Vi slet i begynnelsen, så scoret vi, begynte å spille bra fotball og burde ha øket ledelsen.

- Vi slapp dem imidlertid inn igjen i kampen etter en dødball. Dette er noe vi bare er nødt til å løse. Vi kan ikke slippe inn dødballer i hver kamp, da vil motstanderen bare fylle straffefeltet og forvente at de skal score på oss.

- Utligningen ga Norwich selvtillit og kampen forandret karakter igjen.

- Vi kom imidlertid tilbake i 2.omgang og scoret noen vakre mål. Hvorfor det ble lagt til fem minutter vet jeg ikke, men så slipper vi nok en gang inn etter en dødball. Jeg kan stå og glise av det nå, men det er virkelig ikke moro. Heldigvis for oss hadde vi tid nok til å score enda en gang.