– Du ønsker å vinne kamper som denne

Simon Mignolet er fornøyd med egen innsats, men ikke med resultatet, etter 1-1 mot Tottenham.

Liverpool-keeperen markerte seg med flere gode redninger mot Spurs, men klarte ikke å stoppe Harry Kane sitt utligningsmål.

– I en kamp som dette vet du at du må i aksjon en del ganger, så du håper bare at du skal klare å hjelpe laget, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

– Spillet vårt var bra, men på den annen side ønsker du å vinne kampen. Det er det viktigste målet når du går ut på banen, og dessverre klarte vi ikke det, legger belgieren til.

– Vi er skuffet over det. Jeg vil studere kampen, og se hva jeg gjorde bra og hva jeg kunne ha gjort bedre.

(Video med tillatelse av TV2)

– På hjemmebane ønsker du å ta alle tre poengene, selv om det er mot laget som ligger på andreplass i Premier League, og som er et veldig godt lag. Vi gjorde det bra i perioder, men kunne ha gjort det bedre i andre deler av kampen. Vi får bare ta med oss det positive, og se fremover.

– Vi har en svært viktig kamp på torsdag, som vi nå må fokusere på. Vi skal komme til hektene igjen, og sørge for at vi retter på de tingene vi kunne ha gjort bedre mot Tottenham i den kampen.

Mignolet ser virkelig frem til å skulle møte Borussia Dortmund i tyskernes egen lekegrind. Et lag som holdes som favoritter til å vinne årets Europa League.

– Vi vet Dortmund er et veldig godt lag. Når du spiller på bortebane i Europa må du først og fremst opptre solid defensivt. Forhåpentligvis kan vi gjøre et bortemål også. Det er målet vårt.

– Vi skal ta oss inn igjen, og så har vi noen dager å forberede oss på foran denne kampen. Vi ser frem til matchen.

LES OGSÅ: Coutinho-magi fikk hull på byllen