– En frustrerende andreomgang

Liverpool tok foten av gasspedalen etter pause mot Newcastle, noe som irriterer målscorer Adam Lallana.

Lallana gjorde Liverpools andre mål i kampen etter en halvtimes spill, og de røde så ut til å cruise mot sin femte seier på rad. Men etter pause slo Newcastle tilbake, og fikk med seg ett poeng fra Anfield. Da er det en mager trøst at laget fortsatt er ubeseiret på de sju siste kampene.

LES OGSÅ: – Dette var en nedtur

– Vi har lagt lista høyt de siste par månedene. Vi har hatt en rekke med gode resultater, og derfor er det ekstra skuffende for guttene at vi ikke klarte å holde på ledelsen og ta tre nye poeng, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

– Vi var dessverre ikke gode nok

 – Vi er veldig frustrerte. Vi leverte en svært positiv førsteomgang, og vi poengterte før andreomgangen at vi måtte gå ut og kjempe, fordi Newcastle ville kjempe for å få med seg hvert eneste poeng de kunne.

– Jeg føler vi tok foten av gasspedalen, og mistet flyten i spillet vårt. Newcastle skal honnør, de fortjente trolig det poenget de fikk til slutt.

– Slik gikk det, og nå må vi komme til hektene og reise til Villarreal.

– Vi ønsker å vinne alle kamper vi spiller, både i ligaen og i Europa League. Manageren gjorde noen endringer på laget for å holde alle på tå hev, men vi var dessverre ikke gode nok til å ta de tre poengene i denne kampen. Det er skuffende, men nå har vi en stor kamp å se frem til på torsdag.

(Video med tillatelse av TV2)