– En liten revansje

James Milner og Adam Lallana var enige om at 3-0 seieren over Manchester City var en liten revansje for tapet i søndagens ligacupfinale mot samme motstander.

– Finaletapet er smertefullt ennå, men ja, det var en liten revansj. Vi viste guts og vinnervilje i kveld, og la mye energi ned i kampen, sa Milner umiddelbart etter kampslutt.

– Vi var skuffet etter helgen, og det var viktig å slå tilbake, ikke minst for fansen, siden vi ikke har vært så gode her på Anfield denne sesongen, istemte Lallana.

– Dette var en god prestasjon, og det hadde vært fint om vi klarer å avslutte sesongen godt, la den tidligere Southampton-kapteinen til.

– Vi viste vilje til å vinne, vilje til å takle, og vilje til å presse. Nå er det viktig at vi forsetter slik som dette.

Liverpool klatret fra 11.plass til 8.plass på tabellen etter kveldens 3-0 seier. James Milner var enig med Lallana hadde en god avslutning på sesongen hadde smakt godt.

– Vi har viktige kamper i Europa League og Premier League fremover, og ønsker å avslutte sesongen så sterkt som mulig. Det er fortsatt mange kamper som skal spilles, og mye å spille om.

(Video med tillatelse av TV2)