- En profesjonell prestasjon

Jürgen Klopp slo fast at 2-0 mot Watford ikke var for minneboka, verken fra spillere eller publikum, men at han likevel var fornøyd etter en fortjent seier.

- Vi gjorde det som var nødvendig, oppsummerte Jürgen Klopp etter tre poeng og buret rent mot Watford.

- Det var ikke briljant eller en kamp som vil bli værende på museet til Liverpool, det var en profesjonell prestasjon. Vi var det beste laget og fortjente å vinne, slik at jeg er fornøyd.

- Alt var bedre enn mot Swansea. Gresset var litt kortere og våtere, men i dette været ble det igjen tørt i 2.omgang. Det gjør det litt vanskeligere å spille god fotball. Simon hadde en god redning eller to, men utenom det ikke særlig mye å gjøre. Vi fortjente tre poeng, det var en solfylt ettermiddag – bra.

- Dette er slik du vil det skal være på hjemmebane, sterke og ikke gi fra deg poeng. I fremtiden ønsker jeg at vi er virkelig stabile i alle kamper. Vi vil behøve noe mer tid for å få det til.

- Da jeg kom hit hadde vi problemer med å vinne hjemme. Vi vet at Anfield er en spesiell plass. I dag var det litt varmt og ikke den høye intensiteten som skal til for at laget eller publikum er glimrende. Det var omtrent som et teselskap en søndags ettermiddag, eller noe slikt. For guttene ute på banen var det hardt arbeid, alle de andre kunne nyte det å se fram til en ny stor kveld på onsdag.

Les også: Se målene mot Watford