– En viktig seier

Joe Allen tror 4-0 seieren over Everton vil ha en positiv effekt på laget i sesonginnspurten.

– Denne seieren ga oss et skikkelig løft. Det å vinne et lokaloppgjør så overbevisende, hvor vi spiller veldig godt, du kan vel i grunnen ikke be om mer enn det, sier Allen til Liverpoolfc.com.

LES OGSÅ: – Dette var som en treningsøkt for Liverpool

– Vi hadde den spennende Dortmund-kampen, og den gode stemningen på tribunene bare fortsatte i derbyet. Jeg syntes publikum var strålende nok en gang, og det ble en kveld for minnebøkene.

– Dette var en milepæl for oss. Det var det første derbyet til manageren og hans stab, men du kunne se hvor mye de så frem til kampen. De skjønte hvor mye dette betyr for supporterne og byen, og spillerne hadde den samme tilnærmingen til kampen.

– Vi ønsket å gi alt, og vi vant overbevisende. Selvtilliten dette vil gi oss blir viktig i kampene som kommer nå. Dette har gitt oss et stort løft.

– Laget har hatt fremgang de siste ukene

Liverpool har vunnet fire kamper på rad nå. Tre av kampene har vært hjemme på Anfield, og Liverpool har gjort fire mål i alle disse tre kampene.

– Du kan føle at laget har hatt fremgang de siste ukene. Både spill og resultater har vist det, og vi er på vei i riktig retning nå, noe som er flott.

– Onsdagens kamp kan få stor betydning for semifinalen i Europa League og kampen mot Newcastle også.

Glad for mer spilletid

– Personlig synes jeg at jeg har gjort det ganske bra den siste tiden, og jeg har fått mer spilletid enn i andre deler av sesongen, noe som har vært fint for meg personlig.

– Nå er det viktig at jeg bygger videre på dette, nå som jeg er en del av et vinnerlag. Støtten jeg har fått fra våre supportere i de siste par kampene har betydd mye for meg. Jeg er veldig takknemlig for støtten jeg har fått. Jeg håper jeg får sjansen til gi noe tilbake som takk for støtten jeg har fått, gjennom å spille gode kamper.

LES OGSÅ: Benteke snart tilbake